Всі категорії
Додати товар

3d роликовий антицелюлітний крем для тіла схуднення масажний крем для спалювання жиру

290 грн
Опис

універсальний засіб! нові, упаковані в коробки, при транспортуванні в дорозі коробки пом'ялися. Віддаю за ціною нижче собі вартості! якщо будете брати 2 крему, другий одам зі знижкою 50грн. в наявності 2 крему, термін до 02/03/2023/ Розміри: 7,7*4,5*18 см Вміст: 120 г Підходить для шкіри: будь-якого типу Виробник дає таку інформацію Супер інтенсивна зміцнююча сироватка з новим аплікатор для масажу з кількома кульками, розробленим для стимуляції шкіри навколо шиї, рук, животика, стегон і сідниць, доставляючи суміш мікрокапсульованих інгредієнтів в найглибші шари шкіри. Сироватка-крем збагачена вітаміном С + Е, ретинолом, гіалуронової кислотою, кофеїном і амінокислотами для м'якого відновлення і збільшення вироблення колагену в шкірі, глибоко зволожує і допомагаючи шкірі відновлюватися і роблячи шкіру помітно світліше, пружною і гладкою. Антицелюлітний крем з зручним роликовим масажним впливом кульок,забезпечує ліфтинг, масаж, дозволяє шкірі будь пружною, гарне проникненням, ніжним поглинанням і клітинами. М'яка текстура, низька чутливість. Підтяжка тіла, усунення набряків, прискорений обмін речовин, підтяжка і згладжування шкіри тіла.Він призначений для усунення жиру в таких областях, як живіт, сідниці, стегна і руки. Він просочить шкіру, викликаючи нагрівання. Масажуючі мішені стимулюють кровообіг, допомагаючи розчинити жир в доданих областях, що допомагає тілу в його видаленні через свій нормальний процес. ✔️Шкіра стає більш пружною через 14 днів ✔️ Сироватка-крем збагачена вітаміном С + Е, ретинолом, гіалуронової кислотою, кофеїном і амінокислотами який стимулює розщеплення і виведення жирових відкладень, відновлює пружність за рахунок стимуляції вироблення гіалуронової кислоти ✔️Ефективно впливає на всі ознаки целюліту. ✔️ Глубоко увлажняет кожу, восстанавливает тонус и придает упругость после первого применения. «Апельсиновая корка» становится менее выраженной, а кожа заметно разглаживается.

Инструкции по уходу:
Используйте два раза в день. Прикрутите массажную головку до открытого положения. Плотно прижмите шарик к коже, выдавливайте гель и массируйте до впитывания. Массаж способствует циркуляции крови и делает кожу более приятной и упругой. Подождите 2-3 минуты, прежде чем одевать одежду.

смотрите все мои другие товары, есть много новой косметики по низким ценам. также предлагаю фирменную качественную одежду, белье,купальники, спорт, обувь и тд.
самые трендовые и модные новинки Аксессуаров- кошельки, сумки, бананки, часы, брелки,папки для документов

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Нормальна
Призначення:
Антіцелюлітне

Схожі товари