Всі категорії
Додати товар

❤🇺🇦 спа мус крем-смузі мус для тіла крем-смузи мусс uterra native ягідний клафуті uterra native

50 грн
Опис

♡ ПРОДАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ 1шт. МУСУ!
♡ Термін придатності в нормі. Із 250мл залишилось близько 150мл
♡ Час застосування: Універсальний
♡ Призначення: живлення, пом'якшення
♡ Тип шкіри: для всіх типів шкіри
♡ Стать: для жінок та чоловіків, УНІСЕКС
♡ Країна виробництва: Україна
Якщо бажаєте побалувати себе чимось "смачненьким", то можете сміливо купляти! Текстура як густий йогурт, приємна і ніжна. Аромат ягідний. Тримається на тілі дуже довго. Швидко вбирається, не залишає після себе неприємних відчуттів. Спробувавши даний продукт у Вас з'явиться бажання спробувати інші товари українського виробника!
✅ Як діє?
Мус з ультрам’якою консистенцією — справжнє задоволення для шкіри. Засіб швидко всотується, не залишає відчуття липкості чи жирності. Гліцерин, оливкова олія і пантенол забезпечують інтенсивне зволоження, регенерують, підвищують еластичність шкіри та розгладжують мікрорельєф. Вітаміни A і E забезпечують антиоксидантний захист, уповільнюють процеси старіння шкіри, прискорюють клітинний метаболізм, запобігають зневодненню.
✅ Б’юті-поради:
Перед використанням мусу застосовуйте скраб. Тоді ви підготуєте шкіру до дії активних компонентів мусу, підсилите ефект.
♡ Склад: Aqua, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Stearate, Olea europaea (Olive Oil), Triethanolamine, Carbomer, Propylene Glycol, Pantenol, Vitamin A, Vitamin E, Sodium Benzoate, Methyl-, Ethyl-, Propyl-, Butylparaben in Phenoxyethanol, Parfum, СІ 74160, СІ 12490, СI 11680
✅ Як використовувати:
Нанесіть необхідну кількість мусу на чисту шкіру, рівномірно розподілити легкими масажними рухами. За необхідності повторити.

ДОСТАВКУ РОБЛЮ ПО МІНІМУМУ:📫
(Роблю зі знижкою,💸 бо оформляю онлайн та пакую тільки в свої пакети✉️ та коробки,📦 додатково за упакування доплачувати Вам НЕ потрібно!)
📍1. Укрпоштою посилкою СТАНДАРТ✉️(яка йде довше: до 6 днів по Україні) - 35грн.
📍2. Укрпоштою поcилкою ЕКCПРЕС📨(яка доходить набагато швидше чим відправка стандартом: до 4 днів) - 40грн.
📍3. Новою поштою📮 - 61грн.🙌
📍4. Meest - 42грн.
📍5. Justin - 38грн.
Також, зараз в мeнe діє акція: при покупці двох одиниць товару (другий можe бути і дeшeвшe) - ДОСТАВКА БEЗКОШТОВНА або ж трeтя річ на вибір (можлива і дорожча) - у ПОДАРУНОК!🎁
І щe, просто так до покупки можу подарувати будь-яку річ, яка вказана в профілі "бeзкоштовно" (вартість доставки при цьому - нeзмінна☺️)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бузковий
  • Рожевий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Призначення:
Живлення Зволоження

Схожі товари