Всі категорії
Додати товар

Антицелюлітне масло top beauty, імбир-лайм, 200 мл

185 грн
Опис

Опис Антицелюлітне масло Top Beauty, імбир-лайм, 200 мл

Антицелюлітне масло Top Beauty дозволяє позбавити проблемні зони від «апельсинової кірки». З його допомогою можна ефективно поліпшити рельєф шкіри і підкоригувати форми. Секретом високої ефективності антицелюлітного олії є унікальне поєднання натуральних компонентів. Олія стимулює кровообіг в поверхневому підшкірному шарі. Це має першорядне значення для скорочення жирових запасів. Засіб зміцнює мембрани клітин, призводить м'язи в тонус, дає додаткове живлення клітин киснем. Підійде для антицелюлітного та інших видів масажів. Також можна наносити після душу для зволоження шкіри.

До складу входять базові масла: масло макадамії, масло апельсина, масло бергамота, масло грейпфрута, лимонне масло, ефірні олії евкаліпта, кориці, лайма, лемонграсу, м'яти, вітамін Е.
 

Застосування:

1.Нанести масло на потрібні ділянки: стегна, живіт, сідниці , боки , отмотаться плівкою, одягнути теплий одяг на 1-2 години 2-3 рази на тиждень.
2.Мазати потрібні місця кожен день, можна не змивати.

ВиробникTop Beauty
🚛 Отправка новой почтой, укрпочтой после оплаты на карту банка. 📦Наложенный платеж новой почтой – возможен по предоплате в 150 гривен

У зв’язку з дією воєнного стану відправки службами доставки:
- Нова Пошта: понеділок, середа, п’ятниця
- Укрпошта: понеділок, п’ятниця

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?