Всі категорії
Додати товар

Сухе олія для тіла з ароматом мигдальної олії та базиліку rituals ayurveda dry oil...

620 грн -12% 550 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Сухе олія для тіла з ароматом мигдальної олії та базиліку Rituals Ayurveda Natural Dry Oil Vata for Body & Hair 50 мл (deluxe формат)

100% Натуральна суха поживна олія для тіла. Унікальна формула сухої олії швидко вбирається, надає шкірі шовковистого м'якого відчуття й залишає чудовий аромат.

Збагачено поживними травами, спеціально зібраними відповідно до аюрведичної традиції для Вата Доші.
Висококласна суха олія Rituals of Ayurveda Dry Oil VATA чудово живить шкіру. Спеціальна косметична формула швидко проникає в пори тіла, надаючи шовковистості шкірі, а також відчуття м'якості, залишаючи за собою шлейф прекрасного аромату.
Поживна олія для волосся й тіла швидко вбирається в шкіру, надає їй шовковистої м'якості та насичує ароматом солодкого мигдалю й базиліку.

МАСЛО СОЛОДКОГО МІНДАЛЮ
Це ароматична олія м'яка, багата на білки та вітаміни; Крім того, ця легка олія живить і заспокоює шкіру. Кажуть, що олія солодкого мигдалю регулює баланс вологи в шкірі. Олія є чудовою основою для тіла або масажною олією.

БАЗИЛІК
Базилік вважається однією з найбільш присвячених трав в Індії, а також вважається "королівською травою". Елегантний, солодкий аромат листя базиліка чудовий. Завдяки своїм антиоксидантним, зв'язувальним і зволожувальним ефектам базилік надає відновлювальну дію на шкіру.

Відкрийте для себе чарівний світ Абх'янги (самомасаж) із цією сухою олією з Ритуала Аюрведи. Він збагачений поживними травами та був спеціально розроблений для балансу дошка Вата. Ця 100% натуральна суха олія забезпечує шкіру відповідно до аюрведичної традиції.
Перед використанням бажано розігріти руки та нанести невелику кількість олії на тіло.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Червоний
Розмір:
  • 50мл