Всі категорії
Додати товар

Освіжальне молочко для тіла g&h goodness & health™ (400 мл)

525 грн
Опис

Легкий лосьйон для тіла з бамбуковим водним комплексом, отриманими з оливкової олії керамідами та зеленою ацеролою миттєво насичує вологою, сприяє відновленню й захисту бар'єра шкіри.

Забезпечте насичення вологою і захистіть водний бар'єр шкіри за допомогою легкого лосьйону для тіла, насиченого рослинними компонентами.

Переваги для вас

Миттєво зволожує суху шкіру, надаючи їй відчуття свіжості й енергії.

Пробуджує шкіру щодня, роблячи її здоровою й оновленою.

Миттєво підвищує рівень зволоженості шкіри до 146% й утримує вологу до 48 годин.

Допомагає відновити й захистити бар'єр шкіри завдяки керамідам, отриманим з оливкової олії.

Завдяки легкій молочній текстурі легко наноситься на шкіру і швидко вбирається, не залишаючи відчуття жирності.

Чому воно вам сподобається

g&h Освіжальне молочко для тіла – це легкий лосьйон для тіла з бамбуковим водним комплексом, отриманими з оливкової олії керамідами й зеленою ацеролою. Забезпечує сплеск зволоження й допомагає відновити та захистити водний бар'єр шкіри.

Освіжальне молочко для тіла пробуджує вас свіжим цитрусовим ароматом з нотами апельсина й запашної герані. Ці ноти працюють у гармонії, щоб додати відчуття свіжості та бадьорості у вашу щоденну процедуру догляду за шкірою, даруючи щастя тілу і розуму.

Натхненні природою аромати g&h Body Care створено на замовлення з використанням ретельно підібраних ефірних олій, які працюють в ідеальній гармонії, тому можна поєднувати різні продукти з колекцій Nourish, Refresh і Protect, створюючи власну ауру й особистий ритуал догляду за тілом.

З 1972 року люди в усьому світі довіряють бренду g&h, який пропонує м’які, безпечні й ефективні засоби догляду за тілом. Освіжальне молочко для тіла підходить для всіх типів шкіри, дерматологічно й алергологічно протестовано для мінімізації ризику алергії. Цьому засобу можна довірити догляд за всіма членами вашої родини.

Застосування

Наберіть потрібну кількість засобу на долоню.

Легкими масажними рухами нанесіть на шкіру.

Наносьте щодня або за потреби.

Уникайте контакту з очима.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • 400мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження