Всі категорії
Додати товар

Matis sun protection stick spf 30 стік сонцезахисний матіс

350 грн -1% 349 грн
Опис

Теплі промені літнього сонця можуть не лише принести позитивні емоції, але й прискорити старіння шкіри, якщо приймати сонячні ванни без спеціальних захисних засобів. Серед запропонованих сьогодні продуктів для захисту від негативного впливу ультрафіолетових променів дуже ефективними вважаються засоби від Matis, яскравим представником яких є Sun Protection Stick із захистом SPF 30.

Цей чудовий французький продукт має істотну перевагу перед аналогами: він виготовлений у формі стіка, тому його дуже зручно наносити. Засіб розроблений для догляду за чутливою шкірою, а також за зонами, які особливо часто обгорають (щоки, ніс, вуха). Стік має ніжну текстуру і чудовий аромат. Його рекомендують наносити перед виходом на сонце, а також повторювати цю процедуру після купання або через кожні пару годин. Він дуже комфортний у використанні і допоможе кожній дамі насолоджуватися сонцем без шкоди для здоров'я та краси її шкіри.

Спосіб застосування
рясно нанесіть на чутливі зони обличчя, які найбільше схильні до сонячного випромінювання перед виходом на сонце. Поновлювати кожні дві години і після кожного купання.

Нові, в коробочках без слюди. Оригінал, з Європи.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
literka
literka
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари