Всі категорії
Додати товар

Протерміноване молочко для тіла vichy capital soleil spf 50 до 10.22 - 200 мл

395 грн -25% 299 грн
Опис

Vichy Capital Soleil Hydrating Milk SPF 50 - Сонцезахисне молочко для тіла - 200 мл

до 10.2022

Захистити шкіру від UV-променів допоможе молочко Capital Soleil Fresh Protective Milk. Його можна наносити на обличчя і тіло. Молочко приємно освіжає та зволожує шкіру, захищає від оксидативного стресу і вільних радикалів. Допомагає зберегти гладкість і пружність, запобігає появі пігментних плям.

Переваги продукту

Завдяки високому SPF-фактору і водостійкій формулі молочко забезпечує надійний захист від UV-променів широкого спектру.

Продукт має легку та приємну консистенцію, не залишає білих слідів, жирної або липкої плівки.

Не містить парабенів і парфумерних ароматизаторів. Молочко гіпоалергенне, схвалено дерматологами та підходить для всієї родини.

Як діє?

Інноваційна система Mexoryl® з фотостабільними фільтрами надійно захищає шкіру від UVA і UVB випромінювання. Термальна вода Vichy ву складі засобу додатково освіжає, заспокоює та зволожує шкіру, підтримує нормальний гідроліпідний баланс і запобігає зневодненню.

Б’юті-поради

Якщо ви багато часу проводите на відкритому повітрі, не забудьте використати після охолоджувальний гель. Він заспокоїть і пом’якшить шкіру, забезпечить їй інтенсивне живлення і зволоження після сонячних ванн.

Склад товару Сонцезахисне освіжальне зволожувальне молочко Vichy Capital Soleil Fresh Protective Milk SPF 50+ для обличчя та тіла, 300 мл
Aqua / Water, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Titanium Dioxide [Nano] / Titanium Dioxide, Ethylhexyl Triazone, Talc, Stearic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Diisopropyl Sebacate, Synthetic Wax, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aluminum Hydroxide, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Glyceryl Stearate, Myristic Acid, Palmitic Acid, Peg-100 Stearate, Phenoxyethanol, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Tocopherol, Triethanolamine, Xanthan Gum.

Як використовувати Сонцезахисне освіжальне зволожувальне молочко Vichy Capital Soleil Fresh Protective Milk SPF 50+ для обличчя та тіла, 300 мл
Нанесіть сонцезахисний засіб на шкіру безпосередньо перед виходом на вулицю. Для підтримки захисту регулярно і в достатній кількості оновлюйте нанесення засобу, особливо після купання, інтенсивного потовиділення або витирання рушником. Уникайте зони навколо очей. У разі попадання засобу в очі, промийте їх великою кількістю води.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?