Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний лосьйон-спрей для дітей з spf 50+ bebak, 175 мл

599 грн
Опис

Водостійка формула сонцезахисного спрею з SPF 50 була розроблена спеціально
для чутливої шкіри дітей. Вона надійно захищає вразливу шкіру малечі від
шкідливого впливу UVA i UVB променів. Вітамін Е у складі продукту запобігає
сухості та підтримує належний рівень зволоження шкіри протягом усього дня.
Зручний розпилювач забезпечує рівномірне нанесення засобу по всьому тілу
дитини.
Продукт швидко поглинається шкірою, не містить алергенів і парабенів.
Дерматологічно тестований.
Не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Читати повністю

* * *

Характеристики

- БрендBEBAK
- Вага175 мл
- Країна виробництваТУРЕЧЧИНА
- ЗастосуванняДля зовнішнього використання нанести необхідну кількість засобу на чисту суху шкіру дитини перед виходом на сонце. Повторювати процедуру так часто, як потрібно.
- ЗастереженняУникати контакту з очима і не розпиляти засіб безпосередньо в обличчя. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. У разі виникнення небажаних реакцій звернутися до лікаря. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці подалі від джерел вогню. Спеціальні засоби для засмаги не гарантують 100% захисту. Навіть якщо ви користуєтеся такими засобами, уникайте перебування на сонці надто довго та в період особливо сильної сонячної активності (11:00-16:00), а також використовуйте засоби з необхідним саме для вашої шкіри рівнем захисту. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
- СкладВода, гомосалат, етилгексилметоксициннамат, октокрилен, гліцерил стеарат, бутилметоксидибензоiлметан, цетеарет-20, цетеарет-12, цетеариловий спирт, цетилпальмітат, акрилати/політриметилсілоксіметакрилат сополімер, етилгексилгліцерин, олія авокадо, лізат лактобактерій, олія з насіння соняшнику, гліцерин, олія з насіння моркви, екстракт з вівсяних кісточок, лаурет-1 фосфат, гідроксид натрію, бета-глюкан, бета-каротин, токоферил ацетат, феноксиетанол, бензиловий спирт, бензойна кислота, дегідрооцтова кислота.
- СтатьДітям

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
elena...
Organik_shop
Полтава
10% виконаних замовлень
Була

Схожі товари