Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисне молочко gz spf 45 - об'єм 100 мл

349 грн
Опис

Натуральне сонцезахисне молочко захищає шкіру особи й тіла від негативного впливу ультрафіолету і дбає про неї. Це одне з кращих засобів для дорослих і дітей, яке здатне запобігти сонячним опікам.

Купити сонцезахисне молочко рекомендуємо для зволоження епідермісу. У складі продукту – численні корисні інгредієнти: натуральні масла і гідролати, вітаміни, рослинні екстракти і спеціальні комплекси. Вони роблять покрови м'якими, шовковистим і доглянутими на вигляд.

Завдяки легкій маслянистої текстурі молочко для захисту від сонця тривалий час зберігається на шкірі навіть після купання. Спеціальні УФ-фільтри кошти не допускають прямого впливу сонячних променів на епідерміс, що також перешкоджає його обезводнення і передчасного старіння.

Гіпоалергенне молочко для засмаги подарує рівномірний колір шкірі, не допустить появи неестетичних лущення і дискомфортних відчуттів після тривалого перебування на сонці.

Застосування
Сонцезахисне молочко наносять тонким рівномірним шаром на шкіру, воно швидко вбирається і створює надійний бар'єр від ультрафіолету. Для міського середовища радимо використовувати косметику з SPF-6 та SPF-15 рівнем захисту, а на пляжі необхідні продукти з рівнем фільтрації від 30 SPF та більше.

Умови зберігання

Протягом 6 місяців у холодильнику. За кімнатної температури – 1 місяць.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження