Всі категорії
Додати товар

Спрей-освіжувач ротової порожнини з ароматом м’яти glister™ (14 мл)

154 грн
Опис

Glister™ Cпрей-освіжувач ротової порожнини з ароматом м’яти забезпечує миттєву та довготривалу свіжість подиху завдяки ексклюзивній формулі, до складу якої входить перцева м'ята, сертифікована Nutrilite. Засіб має компактний розмір, тому його зручно брати з собою і він легко поміститься у сумочці чи кишені.

Переваги для вас

Освіжає подих миттєво будь-коли та будь-де.
Дарує довготривалу свіжість з кожним розпиленням.
Смакова суміш збагачена перцевою м'ятою, сертифікованою Nutrilite.
Зручний кишеньковий розмір.

Чому він вам сподобається

Усього одне розпилення Glister Спрея-освіжувача ротової порожнини з ароматом м'яти подарує вам миттєве й ефективне освіження подиху надовго де б ви не знаходились. Засіб містить ексклюзивну суміш інгредієнтів, збагачену перцевою м'ятою, сертифікованою Nutrilite.

Корисно знати…

Формула Glister Спрея-освіжувача ротової порожнини з ароматом м'яти:

не аерозольна
не містить барвників/штучних барвників
без цукру
не містить парабенів
не містить інгредієнтів тваринного походження

95% опитаних відчули, що їхня ротова порожнина стала чистішою після використання Glister Спрея-освіжувача ротової порожнини з ароматом м'яти у складі системи догляду за ротовою порожниною Glister™ Oral Care.

100% електроенергії, необхідної компанії Amway™ для виробництва продукції Glister у США, компенсується нашими постійними інвестиціями в екологічно чисту енергію вітру.

Застосування

Цей продукт призначений для етапу ОСВІЖЕННЯ системи для догляду за ротовою порожниною Glister Oral Care. Використовуйте у разі потреби та коли забажаєте.

Спосіб застосування: тримаючи контейнер вертикально, розпиліть засіб безпосередньо в ротову порожнину для миттєвого й ефективного освіження подиху.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Блакитний
Розмір:
  • 15мл
Продавець
ruslanarich
AmwayForYou
Супер-продавець
Дніпро
88% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?