Всі категорії
Додати товар

Автоматичний диспенсер для зубної пасти toothpaste білий

142 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Кілька примірників у наявності

Кожен ранок починається зі звичних гігієнічних процедур, зокрема чищення зубів. Спростити, зробити комфортнішим цей ритуал і оптимізувати використання зубної пасти допоможе настінний диспенсер від ToothPaste.

Економне споживання
Під час звичайного видавлювання часто виходить отримати або занадто велику, або недостатню кількість зубної пасти. Механічний диспенсер розв'яже цю проблему! Контролюючи силу натискання на спеціальний важіль, ви легко регулюєте обсяг вичавлюваної пасти.

Настінний диспенсер для зубної пасти дає змогу економно витрачати вміст тюбика й одночасно використовувати матеріали повністю, без залишку.

Просто встановити
Для встановлення диспенсера вам не знадобляться додаткові інструменти. Він кріпиться до будь-якого покриття за допомогою спеціальної клейкої стрічки, яка йде в комплекті.

Для початку протріть і висушіть стіну.
Притисніть клейку стрічку до стіни та залиште на 2 години.
Закріпіть дозатор на спеціальне кріплення на клейкій стрічці.
Встановіть тюбик і випустіть надлишки повітря.
Диспенсер готовий до використання.

Сучасний дизайн
Виріб виготовлений із міцного пластику. Диспенсер має стильний і привабливий зовнішній вигляд, тому чудово впишеться в будь-який інтер'єр ванної кімнати. Він дуже простий у догляді, легко розбирається й очищається вологою тканиною.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари