Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Зубна паста

110 грн
Опис

Виробник: Crest

Кілька примірників у наявності

Зубна паста Pro-Health Clean Mint від бренда Crest — ваша можливість зберегти красу та здоров'я зубів. Гігієнічний засіб створений для профілактики та боротьби проти карієсу, що дасть змогу уникнути проблем, як-от зубний камінь і гінгівіт. Зубна паста має приємний м'ятний аромат, який сприяє миттєвому освіженню дихання і збереженню ефекту чистоти ротової порожнини впродовж усього дня.
Паста делікатно впливає на очищення поверхні зубів від нальоту та залишків їжі, не пошкоджуючи емаль. Унікальні компоненти в складі засобу борються з проблемою чутливості зубів до високих або низьких температур їжі та напоїв, які часто викликають дискомфорт і хворобливі відчуття. Результат застосування пасти Pro-Health Clean Mint підтверджений стоматологічною асоціацією Канади.

Зубна паста Pro-Health Clean Mint — 140 грн.

Дитяча зубна паста Crest Kid's Cavity Protection Sparkle Fun, що має безпечний для здоров'я дитини склад, вирізняється яскравим кольором і приємним смаком, що схожий на смак жувальної гумки. Цей продукт не тільки забезпечить ефективний захист емалі від утворення каменів і карієсу, але також внесе нотку позитиву та веселощів у рутинну гігієнічну процедуру. Засіб призначений для дітей віком від двох років.

Дитяча зубна паста Crest Kid's Cavity Protection Sparkle Fun — 120 грн.

Зубна паста Meridol Dentifrice розроблена німецькою компанією Gaba, може не тільки видаляти зубний наліт, але й сприяти загоєнню пошкоджених тканин. Формула пасти дає змогу їй надавати антибактеріальну дію й захищати зуби від впливу патогенів ще довгий час після чищення.
Зубна паста рекомендована для щоденного використання дорослим і дітям (від 12 років) як звичайний засіб для чищення зубів і язика. Завдяки їй можна поєднувати стандартну гігієнічну процедуру з профілактикою захворювань ротової порожнини.
Засіб підходить для чутливих ясен, оскільки містить амінофлюрид (м'якшує реакцію на холодне, гаряче, кисле тощо).
Інша активна речовина пасти є станос-флюорид, також сприятливо діє на ясна та зуби, сприяє природній регенерації подразнених ясен. Унікальне поєднання активних інгредієнтів також забезпечує оптимальний захист від карієсу.
Зубна паста Maridol Dentifrice 75 мл — 135 грн.

Зубна паста GUM original white дбайливе вибілювання. Відновлює природну білість зубів і дбайливо доглядає ясна. Видаляє наліт і пігментацію. Має низький індекс абразивності — не дряпає зубну емаль. Без використання сильних відбілювальних речовин.
Гелева структура.
Зубна паста GUM original white 75 мл — 110 грн.

Безалкогольний ополіскувач ротової порожнини GYM Gingidex для тривалого захисту чутливих ясен. Рекомендується за перших ознак гінгівіту та для запобігання рецидивувальним захворюванням пародонту.
Засіб містить антисептик (глюконат хлоргексидину), який здатний запобігати росту шкідливих бактерій, що викликають зубний наліт і проблеми з яснами. Засіб також містить протимікробний компонент (хлорид цетилпіридину) для посилення дії хлоргексидину та кращого видалення токсинів, що виділяються бактеріями. Солодка й безалкогольна формула продукту не щипає й не подразнює слизову оболонку рота, забезпечуючи приємне відчуття свіжості.
Полоскання рота не тільки освіжить Ваше дихання, але також допоможе боротися з нальотом і зберегти здоров'я зубів!
Опаласкувач для рота GYM gingidex 300 мл — 180 грн.

Страничка в Инстаграмм **********************************

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари