Всі категорії
Додати товар

Curaprox зубна паста дитяча kids (кавун) , 60 мл

351 грн
Опис

Дитяча зубна паста зі свіжим фруктовим смаком кавуна Ця зубна паста нагадує за смаком веселий день біля басейну. Але це ще не все. Фторид в зубній пасті забезпечує молочні зуби надійним та тривалим захистом від кислої їжі і карієсу. Ця зубна паста з вмістом фтору 1450 ppm підходить для дітей старшого віку (від шести років і старше). Навіть найкрутіші діти швидко відчують смак здорових зубів. Ця зубна паста захищає і зміцнює зуби і ясна. Гарантуємо, що вона викличе здорову усмішку на обличчі ваших малюків завдяки своєму солодкому фруктового смаку. Достатня всього лише трьох хвилин і «Прощай, зубний наліт і бактерії! Привіт, здорові зуби і ясна ». Ця паста містить все, що потрібно. Ця зубна паста не містить шкідливих інгредієнтів, таких як SLS, триклозан або мікропластік. Для більшості зубних паст список інгредієнтів сповнений дивних слів. Не цей. Що в ньому? Тільки хороше. Наприклад, фтор, який зміцнює зуби (концентрація 1450 ppm). Це робить її ідеальною для дітей у віці від шести років і старше.

Ферменти - ще один важливий інгредієнт. Вони підтримують природну захисну функцію слини, так що вона може ремінералізовать емаль зубів.

Ця паста також містить сорбіт, який запобігає висиханню зубної пасти.

У пасті є трохи ксиліту (березовий цукор), який захищає від бактерій, а також зміцнює зуби. Ми сподіваємося, що вашим дітям сподобається чистити зуби цим ласощами фруктовим

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
  • 60мл
Об'єм:
60 мл