Всі категорії
Додати товар

Універсальна зубна щітка з м'якою щетиною glister™ (1 уп./4 шт. )

329 грн
Опис

1 уп./4 шт. різного кольору

Зробіть свій щоденний догляд за ротовою порожниною ще більш ефективним за допомогою Glister Універсальної зубної щітки з покращеним дизайном! Вона видаляє зубний наліт, очищає зуби, язик і масажує ясна.

Чому вона вам сподобається

Регулярне чищення зубів Glister Універсальною зубною щіткою сприяє збереженню здоров’я зубів та ясен. Щітку зручно тримати в руці завдяки її ергономічній формі, а її гнучка шийка поглинає надлишковий тиск на ясна та забезпечує більш делікатне очищення. Вбудована рельєфна поверхня на зворотному боці щітки дозволяє м’яко, проте ефективно видалити бактерії з язика і щік.

Glister Універсальна зубна щітка допомагає очищати важкодоступні місця завдяки тоншій голівці та на 35 % більшій кількості щетинок, ніж містять традиційні зубні щітки з анкерним кріпленням.

Корисно знати…

Glister Універсальна зубна щітка не містить:

бісфенолу А

ПВХ

фталатів

Паперове паковання для Glister Універсальної зубної щітки виготовлено з використанням щонайменше 85 % вторинної сировини.

Близько 95 % опитаних відчули, що їхня ротова порожнина стала чистішою після використання Glister Універсальної зубної щітки у складі системи догляду Glister Oral Care.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ruslanarich
AmwayForYou
Супер-продавець
Дніпро
88% виконаних замовлень
Була