Всі категорії
Додати товар

Бездротовий петличний мікрофон hollyland lark m2 для камер, пк, ноутбуків, бездротовий...

7125 грн
Опис

Бездротовий петличний мікрофон Hollyland Lark M2 для камер, ПК, ноутбуків,
бездротовий мінімікрофон Лаваля, 48 кГц, 24 біти, радіус дії 100 футів,
шумозаглушення, батарея на 30 годин, для запису, потокового передавання

Про цей продукт

- [Навтислий] Бездротовий петличний мікрофон LLARK M2 важить лише 9 грамів і є найлегшим мінімікрофоном на ринку. Завдяки відтворенню звуку без втрат і першокласним можливостям запису він забезпечує неперевершену якість записування. Бездротове передавання звуку може досягати лінії прямої видимості 3 фути (приблизно 0,3 метра). Ідеально підходить для кінематографістів, відеоблогерів і подкастерів.
- [Якість звуку студійного рівня Hi-Fi] Мікрофон LARK M2, розроблений спеціально для професіоналів, використовує аудіоформат 48 кГц/24 біти для точного запису кожного звуку. Завдяки співвідношенню сигнал/шум 70 дБ він забезпечує чудову якість аудіосигналу та знижує фоновий шум. Крім того, він може витримувати рівні звукового тиску до 115 дБ, що робить його ідеальним для записування в умовах високих звуків.
- [Збільшений час автономної роботи до 40 годин] Бездротовий мікрофон LARK M2 вирізняється оптимізованою енергоефективністю — до 10 годин (ENC вимкнений). Компактний зарядний блок дає змогу повністю зарядити весь комплект двічі, щоразу менш ніж за 2 години. Версія з камерою має час автономної роботи 40 годин під час використання зарядного чохла. Більше не потрібно турбуватися про низький заряд батареї.
- [Інтелектуальне керування шумозаглушенням] LARK M2 підтримує жовту кнопку для вмикання/вимикання функції шумозаглушення на передавачі одним дотиком. У версії приймача з камерою індикатор у верхній частині приймача залишатиметься зеленим, коли увімкнене шумозаглушення. Удосконалена прошивка й аудіоалгоритми забезпечують чистий, насичений і неспотворений вокал навіть у галасливих умовах.
- [Миттєве під'єднання прямо з коробки] Мікрофонна система LARK M2 постачається вже спареною на заводі, тому вам не доведеться виконувати будь-які складні процедури встановлення. TX і RX автоматично з'єднуються один з одним, що дає змогу негайно почати записування. Ви можете легко регулювати гучність RX за допомогою інтуїтивно зрозумілої ручки. Три світлодіоди чітко відбивають гучність і поточний статус.
- [Плавне перемикання між моно- та стерео] Камерна версія ресивера Lark M2 підтримує два режими записування: моно та стерео. Перемикатися між ними можна, натискаючи перемикач режимів і кнопки сполучення на ресивері. ЗАСТОСУВАННЯ. Ресивер підтримує перемикання між режимами моно та стерео тільки під час під'єднання до камери через аудіороз'єм 3,5 мм.
- [Стабільне передавання на 300 метрів, підтримка UAC] LARK M2 обладнаний чудовою антеною LDS з високим коефіцієнтом посилення, яка може усувати перешкоди, викликані людським тілом, і забезпечувати дальність видимості до 1000 футів/300 метрів. Завдяки функції UAC ви можете під'єднати RX безпосередньо до комп'ютера без використання зовнішньої звукової карти.

* * *

Що в коробці

- 2 мікрофони розміром із кнопку
- 1 аудіоприймач (3,5 мм)
- 1 зарядна коробка
- Інші аксесуари

* * *

Опис продукту

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Призначення:
Петличні

Схожі товари