Всі категорії
Додати товар

Видалення волосся ipl для жінок і чоловіків лазерний епілятор професійний фотоджпилятор

3106 грн
Опис

Видалення волосся IPL для жінок і чоловіків Постійно: FDA Очищене 1 Насадка
для обличчя Домашний пристрій для видалення волосся IPL для обличчя Тіло Лінія
бікіні Під пахви Руки Ноги Постійне зниження росту волосся

- Видалення волосся в Медичному класі】 Завдяки високоякісному кварцовому фільтру та надширокій довжині хвилі 610-1100 нм ви можете нарешті видалити небажане волосся раз і назавжди! Ніколи не записуйтеся на видалення волосся. Клінічно доведено, що система видалення волосся IPL на 100% БЕЗПЕКА для використання в домашніх умовах для жінок і чоловіків.
- 【Довічне використання】: Понад 900 000 спалахів, довговічні, не потрібно замінювати або поповнювати. Ви можете поділитися ним із усією родиною та друзями. З великим РК-екраном решту спалахів можна побачити з першого погляду.
- 【5 рівнів енергії】 Залежно від стану шкіри та місця, цей пристрій для видалення волосся IPL має 5 рівнів енергії та підходить для обличчя, рук, стегон, пахв і бікіні тощо. Чи то м'яке волосся для жінок, чи тверде, густе волосся для чоловіків, його можна легко й ефективно видалити.
- 【Швидкі режими миготіння】 Ми маємо регульовані 2 режими миготіння: ручний режим з інтервалом усього 0,29 секунди для першого спалаху та високошвидкісне безперервне миготіння в автоматичному режимі, для видалення волосся по всьому тілу потрібно лише 10 хвилин.
- 【Зручно у використанні】Стильний компактний і легкий дизайн, зручніший для утримання, а недавно модернізована система охолодження забезпечує вам комфортний досвід використання. Дає змогу досягти ефекту догляду за шкірою під час видалення волосся. Робить ідеальний подарунок на День матері для мами, сестри, дочки або дружини, навіть подарунок на День батька для тата та подарунок на День Святого Валентина для жінок і чоловіків.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари