Всі категорії
Додати товар

Портативний dvd-плеєр dbpower

3575 грн -30% 2503 грн
Опис

- ФІЛЬМИ ДОВШЕ】 Завдяки вбудованій літієвій акумуляторній батареї ємністю 2500 мА·год ви можете насолоджуватися переглядом улюблених DVD-дисків до 5 годин. Його можна навіть живити від автомобільного зарядного пристрою або адаптера змінного струму, що гарантує, що ви зможете використовувати його довше в будь-який час і в будь-якому місці.
- 【ПІДТРИМАЄ ОГРОМНИЙ МАССИВ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ МЕДІА】Підтримує пряме відтворення CD, DVD, CD-R/RW, DVD-R/+R, DVD+RW/-RW, VCD, SVCD. Підтримує USB і SD-карти для відтворення MP3/WMA/WAV, JPEG, MPEG2/AVI/DIVX і TXT.
- 【ПОБУДОВАНИЙ ЕКРАН】10-дюймовий поворотний екран 800*480 з поворотом на 270 градусів і поворотом на 180 градусів. Портативний DVD-плеєр можна повернути та прикріпити до тримача підголівника автомобіля.
- 【КІЛЬКА СПОСОБІВ ГРІТАТИ】Потрібно більше? AV-вхід і вихід дають змогу під'єднати його до телевізора та насолоджуватися улюбленими фільмами на великому екрані. Два однакові DVD-плеєри також можна з'єднати за допомогою кабелю AV-AV, щоб один і той самий фільм можна було дивитися на двох DVD-плеєрах одночасно.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Тип:
MP3

Схожі товари