Всі категорії
Додати товар

Арена бакуган драгоноїд bakugan battle arena with exclusive special attack

1395 грн
Опис

НАЛАШТУВАННЯ БОЙОВОЇ АРЕНИ: ковзайте, обертайте та вдаряйте своїм бакуганом на цьому чудовому ігровому наборі. Знімайте та зберігайте свій бакуган під час дії за допомогою вбудованого тримача для телефону. Використовуйте тотем спарингу, щоб змінити ігровий процес новими перешкодами.
ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ДРАГОНОЙД З ОБРАТНОЮ АТАКОЮ: Ігровий набір включає Драгоноїда зі спеціальною атакуючою атакою, щоб обертатися на бойовій арені. Використовуйте шнур, який входить у комплект, щоб активувати бакуган, що обертається. (Кожен бакуган продається окремо)

НАЛАШТУВАЙТЕ ТА БІЙКУ: об’єднайте свій Бакуган із багатокомпонентною системою зв’язування м’ячів. Просто зніміть верхню частину персонажа, нижню частину та кільце зброї спеціальної атаки та готуйтеся до бою. Що більше ви збираєте, то більше можете налаштувати.

ПІДВИЩУЙТЕ РІВЕНЬ СВОЄЇ БОЙОВОЇ АРЕНИ: оновіть цей ігровий набір за допомогою тренувальних наборів Bakugan (кожен продається окремо), щоб налаштувати свою наступну бійку. Спробуйте потужні фігурки Бакугани, оскільки ці іграшки-сюрпризи набувають нових форм і трансформацій, обертаючись у битву!

ОФІЦІЙНІ ІГРАШКИ BAKUGAN: чудовий подарунок на свято або день народження для дітей, як іграшки для дівчаток, іграшки для хлопчиків та іграшки для дітей. Зробіть цей чудовий стартовий пакет Bakugan, щоб розпочати свою колекцію екшенів, іграшок і ігрових наборів Bakugan!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари