Всі категорії
Додати товар

Уцінка ліпідостановлювальна олія для душу lipikar 200 мл до 06.2021

165 грн -10% 150 грн
Опис

La Roche-Posay Lipikar Huile Lavante Relipidante Anti-Irritations — Очисна ліпідовмісна олія для душу та ванни — 200 мл 

La Roche-Posay Lipikar Cleansing Oil AP+ — Очисна ліпідовмісна олія для душу та ванни

200 мл до 06.21 - 150грн

Для ніжного та делікатного очищення надмірно сухої та подразненої шкіри, а також її захисту від пересихання, фахівці французького наукового центру La Roche-Posay випустили олію Lipikar Huile, що глибоко живить.

Розкішна олія створена з урахуванням усіх потреб надчутливої шкіри. Продукт не містить мильних добавок, спирту та парабенів, тому його використання абсолютно безпечне навіть для дуже сухої та схильної до атопії дорослої та дитячої шкіри.

Крім гіпоалергенних органічних очисних агентів, олія містить ніацинамід і насичені рослинні есенції. Ніацинамід реставрує пошкоджені зони шкірного покриву, у такий спосіб відновлюючи герметичність природних бар'єрів, які захищають шкіру від дії жорсткої води, бактеріальних інфекцій та інших подразливих чинників. Олія карите заповнює втрачені ліпіди, завдяки чому шкірний покрив стає більш зволоженим, м'яким і еластичним, а відчуття пересушеності та стягнення повністю зникають.

Представлена олія можна застосовувати як для безпосереднього очищення шкіри, так і як піну для ванни. У будь-якому разі унікальний засіб забезпечить максимальне відновлення, зволоження й пом'якшення шкіри, а також поверне її первозданну ніжність і шовковистість.

Застосування: під час прийняття душу спінити кілька крапель у долоні та нанести на зволожене тіло. У ванній — розчинити 2-3 ковпачки у воді. Ретельно змити. Промокнути рушником. Для щоденного використання. Не ковтати. У разі потрапляння в очі ретельно промити їх водою. Тримати якомога далі від дітей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари