Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Цифровий проекційний будильник, багатофункціональний світлодіодний будильник

900 грн
Опис

Цифровий проекційний будильник, багатофункціональний світлодіодний будильник

Про цю статтю

- Резервна батарея пам'яті: Резервна батарея пам'яті сигналів тривоги (входить до комплекту) забезпечує роботу годинника та запам'ятовує вихідні налаштування часу/будильника/радіо/повтору без необхідності їх скидання у разі збою живлення.
- Широка сумісність: USB-порт для заряджання проекційного будильника сумісний з усіма смартфонами, планшетами, планшетами, Kindle та іншими цифровими пристроями на базі Android та iOS, що дозволяє заряджати ваш телефон або інший пристрій, поки ви спите.
- ІДЕАЛЬНИЙ БУДИЛЬНИК ДЛЯ СПАЛЬНІ: цей будильник з проектором, що обертається на 180° проектує чіткий час на стіну або стелю м'яким світлом. Цифровий годинник оснащений високочутливим датчиком, який регулює яскравість екрану, не турбуючи вас чи вашу дитину.
- ФУНКЦІЯ ВІДМІТКИ: ви можете встановити два окремих часу пробудження для різних цілей та 15 рівнів регульованої гучності відповідно до ваших потреб. Натисніть кнопку «Відкласти» у центрі вгорі, щоб отримати ще 5 хвилин лінивого сну.
- ФУНКЦІЯ РАДІО: Радіобудильник може шукати, блокувати та зберігати станції в діапазоні 76-108 МГц. Функція автоматичного сну дозволяє встановити таймер сну від 5 до 90 хвилин, який автоматично відключиться у вказаний час.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize