Всі категорії
Додати товар

Ефірна олія базиліку, 10мл, швейцарія🇨🇭, ціна з карткою клієнта 450грн.

660 грн
Опис

ЕФІРНА ОЛІЯ БАЗИЛІКУ( ВАСИЛЬКІВ)

лікує гострі затяжні пневмонії, бронхіти, використовується в лікуванні туберкульозу легень, зцілює інфіковані рани.

Васильки справжні (базилик обыкновенный) — це однорічна трав'яниста рослина. Походять васильки з Південної Азії. З давніх-давен трава васильків є улюбленими прянощами народів Кавказу, Середньої Азії, Індії. Відомі були і цілющі властивості васильків. Вважається, хто додає васильки до страв, подовжує своє життя.

В Україні ще задовго до християнських часів використовували васильки. І сьогодні на сувенірних ринках продаються обереги, до складу яких входять васильки, чебрець і м'ята.

В давнину українці знали, що ці рослини не тільки мають лікувальні властивості, а ще захищають житло від негативної енергії. В деяких країнах васильки згадуються як символ любові, безсмертя і сімейного щастя.

Потужний антисептик і антиоксидант, що має високу антибактеріальну активність, відхаркувальні, потогінні та спазмолітичні властивості. Підвищує захисні сили організму. Нормалізує емоційний стан, стимулює мозкову діяльність - ідеальне масло для зрілих людей. Протипоказання: епілепсія, вагітність та лактація, підвищена згортання крові.
Олія васильків допомагає лікувати риніти і синусити. Вона дуже добре відновлює нюх. У багатьох парфумерних крамницях дегустатори використовують каву, щоб не «замилювався» нюх. Але справжні фахівці користуються васильками.

До ефірної олії васильків практично не розвивається резистентність мікроорганізмів. За даними професора В.В. Николаєвського, ця олія виявляє високу бактерицидну активність щодо мікроорганізмів, грибків, мікоплазм. Викликає затримку росту золотистого стафілокока, синьої гнійної палички.

Олія васильків використовується для лікування бронхітів, коклюшу, гострої і затяжної пневмонії. Сприяє підвищенню імунітету. Ефективно лікує гнійно-запальні захворювання шкіри, інфіковані рани, ураження тріхофітією, мікроспорією.
Олія допомагає позбутися головного болю, лікує мігрені, запаморочення.

Кожному, хто користуватиметься цією чудодійною олією, слід пам'ятати, що вона підвищує згортання крові. Тому використовувати олію васильків можна не довше трьох тижнів. Потім треба робити перерву. І лише з дозволу лікаря повторити курс лікування. Небажано використовувати ефірну олію васильків людям, схильним до тромбозів. Протипоказана вона і вагітним, оскільки стимулює м'язи матки.

Одну краплю ефірної олії васильків розчинити у восьми

краплях соняшникової олії. Закапувати по одній краплі розчину в кожну ніздрю чотири-п'ять разів на день.

Широко використовуються і збагачені ефірною олією васильків косметичні засоби. Скажімо, збагачений шампунь лікує лупу, зміцнює коріння волосся, оздоровлює його. Застосовують також збагачені живильні креми для обличчя, тіла, рук.

Чимало хвороб, про які ми сьогодні згадували, можна лікувати, приймаючи олію васильків усередину. Але такий метод лікування може дозволити тільки лікар.

Ліки для прийому внутрішньо

♦ Одну краплю ефірної олії васильків капнути на шматочок цукру (можна зробити хлібну кульку) і з'їсти. Вживати двічі-тричі на день.

Таким методом добре лікувати хвороби органів дихання, шлунково-кишкового тракту. Схильність до кровотеч також ефективно лікується прийомом олії всередину.

Окрім того, олія васильків допомагає людям лікувати булімію і анорексію, розв'язати проблеми неврозів, пов'язаних із зайвою або недостатньою вагою тіла.

Олія васильків має багато чудових властивостей і вона варта вашої уваги.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари