Всі категорії
Додати товар

Ефірна олія чебрецю,10мл, швейцарія🇨🇭

1058 грн
Опис

ОЛІЯ ЧЕБРЕЦЮ
лікує лямбліоз, простатит, нормалізує артеріальний тиск у гіпотоніків, активізує рух жовчі, усуває застійні явища в бронхах, легенях...

Чебрець звичайний (рос. — тимьян обыкновенный) — це невеликий півкущик, заввишки до п'ятдесяти сантиметрів, родини губоцвітих. Трава чебрецю містить ефірну олію, до складу якої входять: тимол, карвакрол, а також пінен, борнеол, каріофілен, ліналоол та інші терпенощи. Рослина дуже запашна, раніше її використовували під час богослужінь, для обкурювання приміщень.

Ефірна олія чебрецю (Thymus vulgaris) має яскраво виражені антисептичні властивості. А також антимікробну, противірусну, протигрибкову, протиглистову дії.

В практиці кожного лікаря незрідка зустрічаються пацієнти (щонайперше діти), у яких бліде обличчя, під очима синці, відсутній апетит, скаржаться на здуття і спазми в животі. Вони вередливі, ослаблені, часто хворіють на гострі респіраторні захворювання. Звісно, лікар запідозрює глистову інвазію або ставить діагноз — лямбліоз.

З цього приводу зауважимо: якщо виявлено цисти лямблій в калі — це ще не означає, що у дитини (чи дорослої людини) лямбліоз. Лямблії живуть у шлунково-кишковому тракті як сапрофіти (бактерійні та грибкові організми) і не викликають запалень. Однак, якщо аналізи не виявили лямблій у калі — не ознака того, що у пацієнта немає лямбліозу. Часто лікування призначається без лабораторного обстеження жовчі, хворий приймає потужні хімічні препарати, які мають токсичну дію, в тому числі на печінку.

Ми пропонуємо альтернативу — лікування ефірною олією чебрецю. Ефект спостерігається здебільшого на шостий-сьомий день: з'являється апетит, усуваються здуття і спазми в кишківнику. Крім того, нормалізується артеріальний тиск у гіпотоніків. Олія активізує рух жовчі, адже має жовчогінну дію. Організм очищатиметься від різноманітних паразитів, адже олія має широкий спектр антисептичної дії.

Олія чебрецю має відхаркувальну дію, лікує кашель, усуває застійні явища в бронхах і легенях. її використовують для лікування ангін, синуситів, нежитю.

Має олія сечогінну дію, лікує запалення в нирках і сечовому міхурі, ефективна в зціленні простатиту, підвищує потенцію у чоловіків, добре лікує передчасну еякуляцію. Допомагає жінкам усунути запалення у разі гінекологічних проблем, провокує початок місячних за затримки їх.

Ефективно виявляє знеболювальну і протизапальну дії в лікуванні артритів і артрозів.

Лікує випадіння волосся, відновлює структуру волосся. Ліквідовує гнійні процеси на шкірі — інфільтрати. Лікує дерматити. Ефективна за педикульозу, усуває свербіж.

Біоенергетичні властивості: відновлює тонкі структури, надає людині мужності, впевненості в своїх силах, стимулює працездатність.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари