Всі категорії
Додати товар

Олія ефірна cindynal rose essential oil, 10 мл

45 грн
Опис

Ефірну олію троянди можна використовувати в ароматерапії, косметиці, масажних оліях, благовоніях, парфумерії або освіжувачах повітря.

Терпкий, солодкий запах троянди здавна асоціюється з розкішшю, жіночністю і романтикою.

Така аромаолія підвищить працездатність, зніме перевтому, перешкодить розвитку стресових реакцій і стимулюватиме творчий та інтелектуальний розвиток.

Зберігайте в недоступних для дітей місцях!

Ефірні олії - натуральні концентровані продукти, які не рекомендується застосовувати в чистому вигляді на шкіру або волосся. Оптимальним дозуванням для ефірних олій вважається введення не більше 2% або до 2 мл на 100 мл готового засобу.

Спосіб застосування:

1. Аромалампа - змішати 3-5 крапель з 10 мл води.

2. Зволожувач повітря, ультразвуковий аромадифузор - змішати до 5 крапель натуральної свіжої олії разом з 1 л води. Увімкніть пристрій. Дотримуйтесь інструкцій з використання апарата.

3. Створіть свій власний освіжувач повітря - додайте кілька крапель ефірної олії (ви можете зробити суміш інших ароматів) у пластикову пляшку з розпилювачем. Струсіть, щоб змішати олію з водою. Тепер y вас є власний освіжувач повітря!

4. Ароматизація туалету та ванної кімнати - накапайте за допомогою піпетки кілька крапель всередину рулону туалетного паперу і насолоджуйтеся свіжим ароматом.

5. Картонний ароматизатор - накапайте кілька крапель для оновлення нового аромату.

Об'єм: 10 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize