Всі категорії
Додати товар

Різдвяні віконні світильники bloomwin 3 м x 0,65 м світлодіодний гірляндний rgb гірлянда

475 грн
Опис

Різдвяні віконні світильники BLOOMWIN 3 м x 0,65 м світлодіодний гірляндне
завіса казкове світло

- 🎄УНІКАЛЬНІ РОТДЕСТИЧНІ УКРАШЕННЯ — BLOOMWIN Різдвяні віконні світильники обладнані 10 прозорими кільцевими світильниками, з'єднаними зі світлодіодними гірляндами, і 10 маленькими декоративними фігурками на різдвяну тематику (2) Санта-Клауса, 2 сніговики, 2 різдвяні ялинки, 2 північних оленя, 2 різдвяні шапки). Креативний і симпатичний дизайн створюють гарний, яскравий, шикарний і святковий настрій на Різдво.
- 🎅ПРЕМІУМ ЯКІСТЬ — У різдвяних підвісних світильниках використовується міцна пилонепроникна та корозійностійка кільцева оболонка з ПВХ, яка вирізняється чудовим коефіцієнтом пропускання світла. Світлодіодні намистини випромінюють яскраве, але м'яке світло, не засліплюючи та красиво освітлюючи околиці.
- ⛄ USB і пульт дистанційного керування — для чарівних вогнів, керованих USB, потрібний USB-адаптер (НЕ входить до комплекту), і ними легко керувати за допомогою пульта дистанційного керування, що входить до комплекту постачання для увімкнення/вимикання, перемикання між режимами, регулювання яскравості та встановлення таймера. (Барарея CR2025 НЕ входить до комплекту пульта дистанційного керування)
- 💡ПРОСТОТА ВСТАНОВКИ — Просто протягніть світлодіодну намистину на кільце через крихітний отвір іграшки та злегка згніть її. І ви маєте закріпити основну нитку наших гірлянд за допомогою вішалок або стрічок. На пасма є гачки, що полегшують підвішування.
- ♚ШИРОКЕ ЗАСТОСУВАННЯ — Вікно для штор 3 м* 0,65 м. Підвісні різдвяні віконні світильники просто приголомшливі у вікні, над камінною полицею або в будь-якому місці вашого будинку! Також їх можна встановити на камін, повісити на стіну, навіть для оздоблення ялинки. Чудовий штрих для новорічного прикрашання, що надає такого святкового настрою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари