Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Світлодіодний світильник з ефектом полум'я artermy, 2 лампочки в упаковці,...

1235 грн -6% 1170 грн
Опис

Світлодіодний світильник з ефектом полум'я Artermy, 2 лампочки в упаковці,
USB-перезаряджуваний світлодіодний ліхтар з пультом дистанційного керування і
таймером, реалістичний світлодіодний мерехтливий фітіль, що танцює, магнітна
безполум'яна настільна лампа на День Подяки

- 🔥Нове оновлення: нещодавно розроблений світлодіодний світильник з ефектом полум'я з дистанційним керуванням, лампочка з дистанційним керуванням, світлодіодна полум'яна свічка, мерехтливі світлодіодні свічки у 2019 році, простий в експлуатації. З функцією синхронізації 2H, 4H, 6H, 8H та 4 режимами (режим постійного освітлення, Режим дихання, режим танцю, режим вимірювання гравітації), це світло полум'я може замінити традиційні світлодіодні лампи з полум'ям.
- 🔥Динамічне свічення та статичний дизайн світла: наш світильник з ефектом полум'я, лампа полум'я з використанням найрозумнішого програмного забезпечення світлодіодного освітлення, яке створює більш реалістичний ефект мерехтливого полум'я, елегантне свічення, романтичну, розслаблюючу та гіпнотизуючу атмосферу. як у приміщенні, так і на відкритому повітрі.
- 🔥Режим руху датчика гравітації: полум'я, що рухається, з датчиком сили тяжіння імітує реалістичний ефект каміна, мерехтливі лампочки, мерехтливе полум'я створює відчуття справжнього вогню від нижньої частини лампочки до верху; Магніти дуже добре утримують декоративну металеву втулку, поміщають світильник вгору дном на верхню частину полиці, відповідно змінюється напрямок полум'я.
- 🔥Перезаряджувані через USB і довговічні - свічки, що перезаряджаються через USB, свічки з ефектом полум'я поставляються зі шнуром живлення, вбудований акумулятор ємністю 1200 мАг, енергозбереження і захист навколишнього середовища, можна використовувати повторно, можна переміщати куди завгодно.
- 🔥Гарантія безпеки та задоволення: свічки з ефектом полум'я, економія. Неймовірно реалістичне мерехтливе полум'я без справжнього вогню, безпечне для використання з дітьми та домашніми тваринами, 60-денна гарантія повернення грошей.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize