Всі категорії
Додати товар

Нічник проєктор зоряного неба астронавт великий лазерний

1977 грн
Опис

Новинка 2023!
Мегапопулярний лазерний нічник-проєктор зоряного неба Астронавт створить барвисті, непередбачувані туманності та реалістичні сни, зоряні галактики високої чіткості та злегка мерехтливі зірки, а також поєднання декількох кольорів нагадає вам про саму розслаблювальної ночі під зірками. 
Його можна перемикати за допомогою пульта дистанційного керування або кнопок.
З LED-світильником  "Космонавт" щовечора можна спостерігати за яскравими різнобарвними картинками різних галактик прямо зі свого ліжка. 
Нічник "Астронавт" — це проєктор зоряного неба, з 8 вбудованими варіантами кольорів космічних Галактик. Світильник виготовлений у формі людини в костюмі астронавта, а підставка імітує поверхню Місяця. 
Проєктор-світильник "Космонавт" має рухомі руки (можуть обертатися навколо своєї осі). Також змінюється положення голови, завдяки кріпленню до тіла магнітною абсорбцією (можна повернути в різні боки під кутом до 90 градусів). На шоломі фігурки розміщена камера самого проєктора, тобто повертаючи голову астронавта, ви можете змінювати положення зображення-проєкції.
 Зірковий проєктор Туманність та Зоряне світло можна проєктувати окремо або одночасно. Відтворюються різні ефекти туману, а швидкість і яскравість туману можна регулювати за потреби.  
Керування світильником-проєктором здійснюється за допомогою 3 кнопок, розташованих на корпусі фігурки, а саме на ранці Астронавта. Також тут розміщений роз'єм живлення й індикатор часу. Інструкція з керування нічником "Космонавтом"
 Кнопка живлення. За одномоментного короткого натискання виконується запуск проєкції зоряного неба. 
Кнопка перемикання туманності. Одномоментні короткі натискання змінюють кольори туманності. Довге натискання кнопки вимикає/запускає зображення туманності.
 Кнопка перемикання зоряного неба. Коротке натискання кнопки змінює частоту загасання зірок. Довге натискання кнопки вимикає/запускає проєкцію зірок. 
У комплекті з проєктором зоряного неба "Астронавт" йде пульт ДК із зоною дії до 5 м. З нього можна також керувати нічником: змінювати 8 проєкційних кольорових зображень; встановлювати яскравість; змінювати швидкість проєкції; встановлювати таймер автоматичного вимкнення через 45 або 90 хвилин.  
Зверніть увагу! Лазерний проєктор розміщений на голові астронавта досить потужний, тому не спрямовуйте його собі в очі! Вмикати нічник дітям можна тільки під наглядом дорослих! Голова та тулуб фігурки астронавта кріпляться між собою магнітами. Не розділяйте голову та корпус занадто сильно, щоб не пошкодити сполучну їхню стрічку.

Характеристики

Основні

Тип

Нічник-проєктор

Тип лампи

Світлодіодна

Колір

Білий

Країна виробник

Китай

Стан

Нове

Керування

Сенсорне

Габаритні розміри

Висота

23 мм

Ширина

12 мм

Довжина:

12 мм

Вага

440 г

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?