Всі категорії
Додати товар

Світлодіодні світильники tofisr, що вбудовуються, стельовий прожектор rgb, стельові...

1000 грн -5% 950 грн
Опис

Світлодіодні світильники Tofisr, що вбудовуються, стельовий прожектор RGB,
стельові світильники GU10

Про цей товар

- 【Проста установка】Установочні рами оснащені пружинами. Завдяки підключенню до мережі 240 В вам також не знадобиться трансформатор. Глибина установки: прибл. 60 мм; Виріз у стелі: близько 68-80 мм. При цьому кут освітлення лампи можна регулювати відповідно до ваших потреб.
- 【RGB + щоденне освітлення】 має (теплий білий) денне освітлення з індексом кольору = 82Ra, 500 люмен. Також є 12 налаштувань кольору та яскравості для відображення різних емоцій. Можна регулювати 3 види яскравості: яскравість 100% використовується для щоденного освітлення, яскравість 30% використовується для додаткового освітлення в нічний час, яскравість 10% використовується для сплячого режиму. Існує також функція нічного освітлення однією кнопкою, яка може забезпечити темне освітлення.
- 【Режим атмосфери опционально】Два режими атмосфери дозволяють вибрати відповідну атмосферу у час. Якщо вам потрібна комфортна та розслаблююча атмосфера, ви можете вибрати режим згладжування, який автоматично змінює кольори градієнта. Він також може регулювати ритм і додавати більше романтики, насолоджуючись концертом або сценічною виставою, режим спалаху може надати вам сценічні ефекти, які дозволяють освітленню створювати відчуття занурення.
- 【Функція синхронізації】Налаштуйте автоматичне вимкнення світла через кілька годин за допомогою пульта дистанційного керування. Ще один дивовижний варіант вибору часу - 24-годинний формат. Ми можемо встановити освітлення та встановити час циклу (24 години) у спальні, вітальні, спальні, коридорі та коморі. Потім кожен день автоматично вмикайте і вимикайте світло, щоб змінити наше життя і зробити його зручнішим.
- 【Функція пам'яті та синхронізації】Ці індикатори можуть запам'ятовувати останній використаний колір або режим. Синхронізація призначена для умов, у яких одночасно використовується кілька джерел світла. Якщо ми використовуємо режим спалаху та режим згладжування, ритм зміни кольору вогнів завжди може бути постійним.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари