Всі категорії
Додати товар

Вуличний ліхтар на сонячній батареї solar light

270 грн
Опис

світильники на сонячних батареях як елементи садового освітлення є надзвичайно популярним рішенням для оформлення присадибного екстер'єру.

Вуличний ліхтар призначений для автономного освітлення території приватних ділянок та громадських будівель, паркувань, вулиць біля парків. Він працює від сонячної батареї і тому Вам не потрібно турбуватися про його заряджання або підключення до мережі.

У світлий час доби ліхтар перебуває у стані спокою, накопичуючи необхідну енергію. З настанням темряви він починає висвітлювати ділянку довкола себе. Завдяки вбудованим датчикам прилад реагують на зміни освітленості та вмикаються/вимикаються автоматично. Датчик руху спрацьовує з відстані 7-9 метрів при куті огляду 120 градусів.

Світильник працює від сонячних батарей і тому Вам не потрібно турбуватися про його заряджання або підключення до мережі. Час роботи при повному заряді акумулятора до 1-2 днів. Вбудовані 3 режими роботи (повний, 50% від потужності при неактивній роботі, 100% потужності у разі руху, 50% потужності). Цей світильник може бути використаний для охорони різних об'єктів, для освітлення паркувань, парків, садів, території навколо будинку тощо.

Переваги:

Не потребує батарей та підзарядки - працює від сонячного світла
великий кут освітлення – 120 °
Збільшується яскравість за рахунок реакції на рух
Зручний та простий монтаж
Не піддається атмосферним впливам (дощ, сніг, вітер та ін.)
Компактний та легкий
3 режими роботи
Дистанційний пульт керування
Ефективна безперебійна робота
Пил і вологозахист IP65

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
capitanukr
capitanukr
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари