Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому
Пом'якшувач м'яса – тендерайзер голчастого типу. Розпушене з допомогою
тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні
м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються
менше, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім того,
теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо
прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Опис ручного тендерайзера:
- Головним призначенням тендерайзера це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно зкономит час роботи кухаря.
- Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки . Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту. - Тендерайзер легко миється.
- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
Характеристики:
Матеріал рукоятки молотка / тендерайзера:
-Пластик
Матеріал поршнів / лез тендерайзера:
-Нержавіюча сталь
Рекомендації по догляду:
-Після використання промийте пом'якшувач і поставте у вертикальне положення, щоб стекли залишки води.