Всі категорії

Сира олія з виноградної кісточки (200 мл) для вживання в їжу та догляду за шкірою і волоссям

398 грн
Опис

Смак дуже легкий, аромат -- тонкий, ніжний, з горіховими нотами. Олія з
виноградних кісточок ідеально підходить для приготування салатів. Олія
вирізняється високою стійкістю до нагрівання до високої температури
(температура кипіння становить 216 градусів), тому чудово підходить для
смаження, випікання або приготування у фритюрі.

Олія виноградних кісточок цінується в кулінарії, оскільки витримує високу
температуру і не надає страві власного смаку. Олію виноградних кісточок
завдяки приємному горіховому смаку та аромату винних ноток часто
використовують для заправки салатів, соусів, сиру та холодних страв. Її
використовують як основу для олійних витяжок із часнику, розмарину та інших
прянощів чи спецій.

Олія виноградних кісточок знижує рівень холестерину в крові людини,
перешкоджає розвитку атеросклерозу, маючи до того ж протизапальні та
бактерицидні властивості.

Склад: омега-3, омега-6, омега-9, вітаміни С, Е, А, резвератрол
(антиоксидант), макроелементи і мікроелементи.

Корисні властивості: тонізує шкіру, виводить токсини й омолоджує шкіру,
допомагає в разі ранок, тріщин, акне, шкірних захворювань, приводить до норми
кровообіг, зміцнює судини, запобігає розвитку варикозу, знижує жирність шкіри,
корисна для волосся: прискорює ріст, зміцнює.

Для оздоровлення олію виноградних кісточок можна приймати натщесерце в
кількості 1-2 десертних ложок курсами до 3 тижнів. Як антиоксидант краще
використовувати її в кулінарії. Її можна використовувати як для термічної
обробки їжі, так і для заправки салатів, приготування соусів і навіть під час
випічки та приготування солодощів.

Популярно в косметології. Її використовують для догляду за шкірою, волоссям,
як масажну олію, як зміцнювальний засіб для нігтів, приймають оздоровчі ванни.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари