Склад:
Цибуля-шалот, часник, сушений червоний перець чилі (15%), сіль, лемонграс,
окупанти-лайма, галангала, кориця, мускатний горіх, кмин, насіння коріандру,
куркума.
Опис:
З тайських паст каррі, жовта паста -- помірковано гостра. Присутність куркуми
у складі пасти надає готовій страві характерного жовтого кольору, завдяки
якому воно й отримало свою назву. Жовте каррі - блюдо з явно відчутним
ароматом східних прянощів, горіхо-цитрусовим смаком.
Країна-виробник Таїланд
Вага 1 одиниці 50 г
Білки (на 100 г продукту) 3,8 г
Жири (на 100 г продукту) 4,2 г
Вуглеводи (на 100 г продукту) 18 г
Енергетична цінність 134 кКал
Термін придатності 24 місяці
Умови зберігання Зберігати при температурі не вище +20 °С та відносній
вологості повітря не більше 85 %