Склад:
Зелений перець чилі (30%), цибуля-шалот, лемонграс, сіль, часник, галангал,
шкірка кафірського лайма, порошок кмину, насіння коріандру, куркума.
Опис:
Зелена паста каррі має гострий пряний смак, з явно відчутним горіховим,
лимонно-цитрусовим і базиліковим присмаком. Наявність у складі пасти 30%
зеленого перцю чилі, а також зеленого базиліка надає готовій страві
характерного зеленого кольору, завдяки якому воно і отримало свою назву.
Країна-виробник Таїланд
Вага 50 г
Білки (на 100 г продукту) 3,2 г
Жири (на 100 г продукту) 6,3 г
Вуглеводи (на 100 г продукту) 16 г
Енергетична цінність 140 кКал
Термін придатності 24 місяці
Умови зберігання Зберігати при температурі не вище +20 °С та відносній
вологості повітря не більше 85 %