Всі категорії
Додати товар

Фірмові босоніжки-сабо бузкового кольору crocs із 6/7 р.

250 грн
Опис

CROCS є американським брендом, мета якого полягає у високій якості продукції, що виробляється. Популярність цього бренда зумовлена особливістю дизайну взуття, його зручністю та корисними для здоров'я характеристиками.
Унікальний дизайн усіх моделей був розроблений американським підприємцем Джорджем Бодекером. 2002 року була представлена перша колекція взуття крокс для пляжу, яка принесла величезний успіх компанії. Крокси настільки сподобалися покупцям, що їхня популярність стрімко зростає. Внаслідок продажу неабияк збільшилася, а бренд CROCS став досить відомим і тішив покупців усе новими та новими колекціями.
2004 року CROCS набуває компанію Foam Creations і розробляє унікальний матеріал під назвою «croslite». Уже в наш час компанія має понад 100 філій у всьому світі. Надалі компанія Crocs викупила права на виробництво взуття крокс із запатентованого нею пінистого матеріалу Croslite. З огляду на унікальні технології, що надають цьому взуттю міцність, зручність, естетичність, крокси вийшли далеко за межі спортивного напряму та перетворилися на дуже потрібне взуття. Вони є улюбленим взуттям для людей різних професій, які цінують комфорт і вільний стиль.
Крокси мають унікальну здатність підлаштовуватися й утримувати форму стопи, а спеціальні ортопедичні устілки надійно захищають п'яту та забезпечують їй підтримку. Матеріал, з якого виробляються крокси, не пропускає рідину, запобігаючи у такий спосіб появі неприємного запаху, грибків, бактерій.
В умовах спекотної погоди це взуття забезпечить свіжість і прохолоду ногам завдяки повітропроникності. А зимові моделі здатні витримувати морози до -20 градусів. Водночас догляд за всіма моделями досить простий і не вимагає особливих зусиль. Їх можна мити під проточною водою або прати в пральній машинці.
Серед асортименту взуття цього бренда ви знайдете велику різноманітність, а саме: класичні сабо, черевики та чоботи, балетки та босоніжки, в'єтнамки та шльопанці, домашнє взуття з м'якими вкладками, дитяче взуття, а також оригінальні декоративні штучки Джибітс.
Продаються фірмові босоніжки — сабо Crocs. Виготовлені із запатентованого легкого екологічного гіпоалергенного матеріалу Croslite, що легко миється, насиченого бузкового кольору. Традиційно можуть носитися як сабо та як босоніжки із закритим мисом. Є фірмові маркування бренда.
У взутті традиційна масажна суцільнолита стеочка, виготовлена з фірмового матеріалу Croslite.
Підошва — традиційна рифлена підошва бренда
Стан взуття чудовий.
Розмір C 6/7, що відповідає 23/24 розміру. Довжина устілки — 14 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 23.5
Матеріал:
Крослайт
Сезон:
Літо

Схожі товари