Всі категорії
Додати товар

Фірмові комбіновані трекінгові черевики lowa approach notx junior 31р.

585 грн
Опис

Продаються підліткові високі фірмові черевики Lowa Approach GTX Gore-Tex Mid Junior черевики.
Верх виробу виготовлений із комбінованих матеріалів: товста м'яка натуральна замша сірого кольору, міцна водовідштовхувальна штучний нубук сірого кольору, і мембранні водовідштовхувальні вставки сірого кольору. Спереду та ззаду є невеликі світловідбивні вставки.
Взуття для активних з мембраною GORE-TEX Performance Comfort. Ідеально для найрізноманітніших видів діяльності на відкритому повітрі.
Взуття, виготовлене із застосуванням технології GORE-TEX Performance Comfort, призначене для використання поза приміщенням у помірних погодних умовах. Вони об'єднують довготривалий захист від вологи та граничну повітропроникність. Завдяки новаторській конструкції це взуття ідеально підійде для цілої низки активних занять у мінливих погодних умовах.
Підошва LOWA Trac Lite Junior із застосуванням підтримувальної конструкції MONOWRAP Support Frame, проміжна підошва виготовлена з DuraPU
Взуття у чудовому стані. Розмір 31. Довжина устілки — 19,5 см. Максимальна ширина устілки — 70 мм. Черевики на стандартну або дещо ширшу повноту стопи.
Модель традиційно виготовлена в Словаччині.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Рожевий
Розмір:
  • 31
Матеріал верху:
Замша Штучний нубук
Матеріал підкладки:
Термопрокладка
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари