Всі категорії
Додати товар

Черевики meindl bhutan mfs dark brown розмір 11.5

8350 грн
Опис

Meindl Bhutan MFS ці черевики мають всі необхідні функції, які повинні
включати круглорічні похідні черевики по пересічній місцевості. Верх
виготовлений з нубуку, а підкладка з Gore-Tex Performance Comfort, що
забезпечує вологонепроникність та дуже хорошу вентиляцію. Черевик має гумовий
обідок, який захищає шкіру від пошкоджень.


Трекінг "класичний" - для тривалих прогулянок і походів по комфортних пологим
альпійським пейзажам і гірським стежкам.

Технології


- Air-Active® Soft Print drysole - пінний наповнювач поміщений безпосередньо на матеріал Drysole без використання клею, щоб гарантувати оптимальну вологовідвідність.

- DiGAfix® - Розроблена і запатентована система додаткової фіксації ноги DiGAfix. Забезпечує правильне положення стопи, фіксацію ноги в області п'яти і голеностопа, найбільш ергономічний розподіл напруги при зав'язувані шнурівки.


- GORE-TEX® - В основі тканин GORE-TEX® лежить вкрай тонка мембрана, водонепроникна, вітрозахисна і паропроникна. Вона містить понад 1,4 млн порів на квадратний сантиметр. Мікроскопічні пори мембрани в 20 000 разів менше краплі води, завдяки чому краплі не можуть пройти через неї. Пори в 700 разів більше молекули водяної пари, завдяки чому випаровування легко виходять назовні. Завдяки цьому мембрана «дихає».

- MFS Vakuum (Memory-Foam-System) - Для цієї системи використовується спеціально розроблений спінений матеріал, який реагує на зміну температури і, нагріваючись, приймає форму ноги. В результаті черевик відповідає виключно Вашій нозі, що робить його оптимально комфортним при використанні.

- Multigrip® Vibram® / Multigriff® Vibram® - досить м'яка і в той же час міцна підошва, не ковзає і забезпечує максимальне зчеплення з поверхнею по всьому профілю, особливо в області п'яти при спусках і в області носка при підйомах. Підошва розбита на клини, які розташовуються під кутом 45 градусів для самоочищення від бруду. Перерозподіл маси від центру до країв забезпечує максимальне зчеплення з поверхнею.


Характеристики
Верхній матеріал Nubuck
Підошва Meindl Multigriff by Vibram
Вага, г 1760 (пара)
Підкладка GORE-TEX®
Гарантія 24 міс. від виробника

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Другой
Продавець
ski_a...
Ski_and_Hiking
Супер-продавець
Львів
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари