Всі категорії
Додати товар

Черевики чоловічі зимові humtto 230189c2 waterproof

2690 грн
Опис

Китайський бренд Humtto, який швидко розвивається, в основному спеціалізується на туристичному взутті та спорядженні. Продукція цього бренду досить популярна в усьому світі, особливо в Америці, Німеччині та країнах Близького Сходу. Цей бренд випускає якісне взуття, що пройшло сувору та ретельну перевірку на міцність і технологічність. Бренд Humtto має власну виробничу фабрику та 3 світові виробничі лінії з передовими технологіями. Річна виробнича потужність 900 000 пар взуття та 600 000 комплектів одягу. Humtto охопило понад 300 дистриб'юторів і франчайзерів в Китаї. Бренд має агентів по всьому світу включаючи США, Німеччину, Південну Корею, Чилі, Монголію, Ізраїль, Туреччину, Грузію, ОАЕ та багато інших.

Бренд: Humtto
Сезон: Зима, Осень
Колір: Коричневий
Стиль: Спортивний
Верх: Текстиль
Підкладка: Штучне хутро
Підошва: Транспарентна гума
Мембрана: Waterproof
Водонепроникність і дихальність: водонепроникне покриття HUMTTO-TEX у поєднанні з водовідштовхувальною тканиною має безперервні динамічні водовідштовхувальні, вологовідштовхувальні та дихаючі функції на верхній частині. Ви можете носити наші гірські чоловічі черевики і насолоджуватися прогулянками на свіжому повітрі.

Розмірний ряд з 41 по 44: 41 = 26см., 42 = 26.5см., 43 = 27см., 44 = 28см.

Перед покупкою, виміряйте довжину устілки ваших кросівок і зв'яжіться з нами для уточнення наявності потрібного розміру. Посилання відправляємо Новою Поштою, Укрпоштою.

Наші переваги:

офіційний сайт *****************
більше 17 років роботи та кілька тисяч задоволених клієнтів (100% позитивних відгуків: *****************
фото та відео в живу безпосередньо вашого товару перед відправкою!
гарантований обмін та повернення товару

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 42
  • 41
  • 43
  • 44
Матеріал верху:
Текстиль
Сезон:
Продавець
bunko
Sport-Tops
Бершадь
38% виконаних замовлень
Був

Схожі товари