Всі категорії
Додати товар

Шикарні демісезонні черевики з натуральної замші датського бренду selected homme....

1290 грн
Опис

Шикарні демісезонні черевики з натуральної замші датського бренду Selected Homme. Нові, з біркою.
Відмінною особливістю бренду Selected Homme є чоловіче взуття, яке призначене для тих, хто цінує зручні і якісні речі, які вписуються в тенденції сучасної моди.
Такі черевики характеризуються зручністю, комфортом і високою якістю.Модель збоку з застібкою на блискавку, по переду виробу- на шнурівку. Черевики практичні, підходять на будь-які випадки життя. Коричневий колір надає їм стильної індивідуальності. Виготовлені із натуральної замші преміум класу. Сучасні матеріали, з яких виготовлені внутрішній простір та підошва моделі, роблять їх комфортними. При відповідному догляді це взуття служитиме і радуватиме вас високою якістю не один рік!

Розмір 42. У наявності також є розмір 45.
- устілка 28

Чоловічий одяг та взуття, що випускається під брендом Selected Homme, подобається не тільки чоловікам, а й їхнім чудовим супутницям. Вона підкреслює образ справжнього сучасного чоловіка, який знає, чого він хоче, і завжди слідує обраній життєвій позиції, незважаючи ні на що.Бренд було створено у 1997 році. Він належить датській компанії Bestseller. Географія торгової мережі цієї марки включає у собі понад двадцять п'ять країн, але більшість фірмових магазинів розташовується у Данії та Італії.Чоловічий одяг від Selected Homme - це втілення високого стилю, гарного смаку і невимушених манер. Чоловік, одягнений у брендовий одяг Selected Homme, може виявитися будь-ким: впевненим у собі інтелектуалом, розкутим балакуном і навіть творчою особистістю. Одяг та взуття цієї марки здатні підкреслити яскравість, індивідуальність та оригінальність свого власника.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 42
  • 41
  • 45
Матеріал верху:
Замша
Сезон:
Осінь Весна
Продавець
good_...
good_things_
Супер-продавець
Кривий Ріг
91% виконаних замовлень
Був

Схожі товари