Всі категорії
Додати товар

Чоловічі зимові демісезонні черевики columbia men's crestwood

4300 грн
Опис

Columbia Men's Crestwood Mid Waterproof Hiking Shoe
Чоловічі зимові демісезонні черевики Columbia Men's Crestwood
Оригінал
Розмір US 10, євро 43,5. Устілка 28,5

100% шкіра
Імпортні
Гумова підошва

ПЕРЕДОВА ТЕХНОЛОГІЯ: середні водонепроникні широкі туристичні черевики Columbia Crestwood оснащені нашою легкою, міцною проміжною підошвою для тривалого комфорту, чудової амортизації та високої віддачі енергії, а також вдосконаленою гумовою підошвою для зчеплення з нековзанням на нерівній землі.
ЗРУЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: підступні дні на дорозі комфортні та безтурботні завдяки водонепроникній суцільній шкірі та сітчастій конструкції цього черевика та міцному сітчастому язику для повітропроникності.
РЕГУЛЬОВАНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: середні водонепроникні широкі туристичні черевики Crestwood мають застібку на шнурівку для надійної регульованої посадки.
УНІВЕРСАЛЬНИЙ СТИЛЬ: цей чоловічий водонепроникний туристичний черевик забезпечує стиль і міцність завдяки своїй зовнішній частині з м’якої сітки та замші.
OMNI-GRIP: ця система зчеплення на різних поверхнях адаптує спеціально розроблені суміші та протектор до певних умов. Двозонний зимовий малюнок протектора забезпечує міцну опору на таких поверхнях, як лід і сніг

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • 43
  • 43.5
  • 44
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари