Всі категорії
Додати товар

Ботинки ecco mx m, р.41-44

7599 грн -26% 5699 грн
Опис

Ботинки ECCO MX M, р.41-44

Артикул: 820304(60582)
Сезон: Демісезон
Фурнітура: Шнурки
Верх: Замша / нубук / текстиль
Мембрана/пропитка: Waterproof
Підкладка: Текстиль
Устілка: Текстиль/піноматеріал
Підошва: Поліуретан
Країна бренда: Данія
Колір: Сірий

Стильні та практичні кросівки ECCO MX M готові до пригод у місті та на природі. Міцна анатомічна підошва та вологозахисна мембрана подбають про твій комфорт у будь-якій ситуації.
Броський спортивний дизайн із ноткою ретро та контрастними поєднаннями доповнений елементами вуличного стилю, тому має чудовий вигляд у місті та на природі. Яскраві шнурки роблять образ ефектним, а для спокійнішого настрою в комплекті є пара шнурків у нейтральному кольорі.
Поліуретанова підошва легка, гнучка та чудово амортизує. Глибокий протектор, створений за малюнком шин для мотокросу, з різноспрямованими борозенками гарантує ідеальне зчеплення на вологих і слизьких покриттях. Довга шнурівка з гачками дає змогу легко відрегулювати посадку моделі.
Верх кросівок виготовлений із текстилю, натуральної замші та нубуку власного виробництва бренда ECCO. Таке поєднання не тільки має розкішний вигляд, але й чудово підходить для спортивного взуття, оскільки преміальні матеріали прості в догляді та не схильні до появи заломів і потертостей навіть за активного носіння.
Текстильна підкладка та м'який кант додають комфорту та затишку під час ходьби.
Устілки з м'якого повітропроникного текстилю пропускають повітря й добре вбирають надлишки вологи.
Інноваційна технологія ECCO FLUIDFORMTM формує підошву відповідно до природних вигинів стопи, тому забезпечує ідеальну підтримку в потрібних зонах і чудову амортизацію. Безшовний метод кріплення підошви до верху дає змогу зробити місце стику міцним і герметичним.
Мембрана Waterproof працює у двох напрямках: не дає краплям води проникнути всередину й ефективно відводить випаровування від ніг, зберігаючи їх сухими та теплими за будь-якої погоди. Під час виготовлення мембрани ми не використовуємо шкідливі для довкілля PFC-з'єднання.

Пересилання по Україні Новою поштою
Доставка, обмін/повернення завдяки покупцеві
Оплата на карту Моно банка

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 43
  • 41
  • 42
  • 44
Матеріал верху:
Замша Нубук Текстиль
Матеріал підкладки:
Текстиль
Сезон:
Продавець
l-shoes
l-shoes
Харків
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари