Всі категорії
Додати товар

Трекінгові черевики haix nepal pro cdczt goretex

5290 грн
Опис

В наявності!

Нова версія високих трекінгових черевиків Haix Nepa Pro має колір Койот і відрізняється нижчою висотою - приблизно на 2 см нижче, оновленою системою шнурівки з новими замками, а також новим захистом шкарпетки та п'яти.

Як і попередня модель черевика виконано із замші та спеціального текстилю з антипорізним захистом миска й амортизувальною вставкою в зоні п'яти HAIX® Absorption. Мембрана преміумкласу GORE-TEX® Extended забезпечує чудовий паровідвід і захист від вологи. Антистатична багатокомпонентна нековзна підошва Vibram забезпечує термоізоляцію під час контакту з холодами та нагрітими поверхнями. Двозонна шнурівка та кишеня на берці для її надлишків надають комфорту.

Гірські черевики з підвищеним рівнем захисту від механічного впливу призначені для експлуатації в жаркому та помірному кліматі. Чудово підходять для використання на скелястих, напівскальних і великоуломних ґрунтах.

ВЕРХНІЙ МАТЕРІАЛ

Виготовлене в комбінації текстилю та нубуку завтовшки 1,9-2,1 мм. Висота черевика — 18,5 см.

ВНУТРЕННИЙ МАТЕРИАЛ

Мембранний пакет підвищеної паропроникності GORE-TEX® Extended забезпечує інтенсивне відведення води завдяки меншій кількості функціональних шарів. Мембрана забезпечує гідроізоляцію й перешкоджає проникненню черевика дрібноабразивних речовин. Під час використання шкарпеток для мембранного взуття, а також під час навантажень середньої та високої інтенсивності взуття HAIX з цим мембранним пакетом ефективно функціонує навіть у найспекотніших пустельних умовах.

КЛІМАТИЧНА СИСТЕМА

Кліматична система HAIX® CLIMATE SYSTEM дає змогу підвищити інтенсивність роботи мембранного пакета завдяки активному відведенню випарів від зовнішнього шару мембрани за допомогою спіненого матеріалу з відкритими порами та вентиляційними отворами у верхній верхній части ботинка. Система забезпечує «прокачування» повітря під час руху.

АНАТОМІЧНІ СВІЙСТВА

Висока індивідуальна адаптивність черевика забезпечується завдяки асиметричній вставці зі шкіри буйвола в заднику черевика, що приймає і зберігає форму п'яти свого власника, і швидкому двозонному шнурівці, що рівномірно розподіляє тиск на голеностоп.

СТЕЛЬКА

Удосконалена система вистьобів у цій моделі черевиків розрахована на інтенсивний потовідвід в умовах екстремальних навантажень.

ПІДОШВА

Анатомічно сформована антистатична із самоочиснем протектором протиковзна тришарова підошва має видатні ударопоглинальні характеристики HAIX® Absorption і сертифіковані ортопедичні властивості. Підошва зроблена в комбінації двох видів поліуретану та гуми спеціального складу, стійка до оливи, бензину та інших технічних рідин. Детальніше: **************************************************************

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • 40
  • 42
  • 45
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Мікрофібра Текстиль
Сезон:
Зима Весна Літо Осінь
Продавець
nasty...
nastyamause2015
Супер-продавець
Кривий Ріг
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари