Всі категорії
Додати товар

Берці високі vogel олива

2950 грн
Опис

Берци тактичні високі , водостійкі берци армійські тактичніТривалі, зручні та комфортні берци адаптовані для експлуатації в екстремальних умовах і розраховані для високих навантажень і для роботи в середній місцевості.
Завдяки ергономічній формі з урахуванням анатомії стопи, взуття щільно прилягає, добре сидить на нозі та не ковзає.
Верхня частина берців виготовлена зі шкіри нубуку та вставок із тканини cordura , таке поєднання надає взуттю таких властивостей:
* водовідштовхуваність (захист від потрапляння вологи ззовні)
* дихаюча властивість
* зносостійкість
* міцність
* тривале збереження експлуатаційних характеристик
* невибагливість у догляді

Внутрішня підкладка складається з водонепроникної та дихаючої мембрани за системою Waterproof, завдяки якій запобігається потіння ніг, оскільки волога зсередини випаровується назовні, зберігаючи ноги сухими, що особливо важливо в польових умовах.
Берци мають знімну, анатомічної форми устілку з амортизаційними властивостями, завдяки якій полегшується подолання великих відстаней. Устілка - антибактеріальна, запобігає розмноженню бактерій і появі неприємного запаху, легко переться і швидко висихає.
Підошва берців виготовлена з поєднання термопластичної гуми, що стійка до перепадів температури та має високе зчеплення, та легкого поліуретанового матеріалу. Завдяки особливому малюнку протектора, що сприяє максимальному зчепленню з поверхнею, взуття добре проходить такі місцевості: ґрунт, пісок, асфальт, каміння, трава, сніг і бруд. Підошва має систему підтримки ноги і функцію поглинання навантажень, що дає змогу розподілити навантаження на стопу рівномірно і запобігти перевтомі ніг .
Берци мають високу шнурівку, завдяки якій взуття надійно і щільно фіксується на нозі, що запобігає травмам.
Ззаду у верхній частині черевиків передбачена спеціальна петля, за допомогою якої можна швидко взуватися .
Берци мають посилений носок і задню частину, а також хорошу фіксацію гомілки, завдяки чому забезпечується захист від травм і пошкоджень під час експлуатації.
40-26
41-26,5
42-27
43-28
44-28,5
45-29

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
Продавець
mylti...
mylticam.voentorg
Одеса
44% виконаних замовлень
Був

Схожі товари