Всі категорії
Додати товар

Оригінальні черевики salomon quest 4 gore-tex. зелені / олива / olive night. 412925

6990 грн
Опис

Оригінальні черевики Salomon Quest 4 Gore-tex. Зелені / Олива / Olive Night. 412925

Розміри в наявності:

EUR 42 2/3 — 27 cm (JP)
EUR 43 1/3 — 27.5 cm (JP)
EUR 44 — 28 cm (JP)
EUR 44 2/3 — 28.5 cm (JP)
EUR 45 1/3 — 29 cm (JP)

Трішки про Salomon Quest 4 GTX:

Остання версія надміцних черевиків від компанії Salomon cepii Quest, що розроблялась для використання в тривалих та важких умовах (початково вони були призначені для зимових експедицій та альпінізму) з водонепроникною мембраною Gore-tex.

Підошва з технологією ADV-C 4D Chassis. Призначені для температурних
умов до -20°С.

Висока посадка задля для
безпечного та сухого носіння.

*ці Французи в виготовлені якісного та крутого взуття справді знаються
Єдині серед конкурентів, які мають технологію підошву з технологією 4D Chassis (ADV-C 4D Chassis направляє стопу, орієнтуючись на чутливі місця, навіть на гористій місцевості).

Саме вона ніби повністю охоплює стопу знизу, також забезпечує додаткову підтримку навколо пʼяти та допомагає зменшити втому мʼязів, особливо при носінні важкого спорядження.

*всередині також є проміжна підошва:
EnergyCell із високоефективної піни EVA, що забезпечує амортизацію ударів.

Salomon - є офіційним постачальником спец. підрозділів міністерства оборони та міністерства внутрішніх справ Франції. Він зарекомендував себе саме як виробник не просто якісного, а дуже витривалого взуття, яке не боїться високих навантажень та складних кліматичних умов.

Фірмова конструкція підошви здійснює підтримку стопи при великих і тривалих навантаженнях, забезпечує відмінну амортизацію та тривалу експлуатацію виробу.
Мають додатковий захист від ударів та
пошкоджень.

Водонепроникна мембрана Gore-tex, про неї багато хто говорить, але мало хто пояснює. Саме вона гарантує захист від опадів та хорошу паропроникність за будь-якого типу активностей. Найважливіше, що відрізняє цю мембрану від аналогів - контроль продукції кожному етапі виробництва самим виробником мембрани Gore-Tex. Між зовнішнім та внутрішнім шаром знаходиться спеціальна піна із закритою коміркою. Завдяки відсутності губкоподібної структури така піна не вбирає вологу, дозволяючи ногу зберігати в сухості та теплі.

Верх відрізняється агресивним дизайном з
набивними шнурками, що утримуються
металевими вушами, і зроблений зі шкіри та тканинних матеріалів, які забезпечують мʼякість, повітропроникність та відмінну стійкість до стирання.
Незалежно від вашого стану втоми та ваги
вашого рюкзака чи спорядження, QUEST 4
GORE-TEX гарантує плавний і стабільний крок на будь-якій місцевості.

Технології Salomon Quest 4 GTX:

— мембрана GORE-TEX®, яка забезпечує чудову вентиляцію й захист від вологи — як зовні, так і від тіла. Він запобігає потраплянню води всередину та гарантує гарну повітропроникність. Взуття повністю водонепроникне;

- підошва Solomon Contagrip® TD забезпечує надзвичайне зчеплення на сухому та слизькому ґрунті в усіх напрямках, особливо під час спуску вниз;

- каркас підошви 4D Advanced Chassis ™ (ADV-C 4D) допомагає правильно спрямувати стопу та стабілізувати її навіть на найбільш нерівній місцевості; 

— система SENSIFITTM — 4 бічні «смужки» забезпечують правильну фіксацію стопи, правильне її охоплення. Система SENSIFIT запобігає ковзанню стопи всередині взуття

- проміжна підошва EVA для додаткової амортизації;

- устілки OrthoLite з антибактеріальними властивостями;

- QUICKLACE — швидка та міцна система шнурування з кевларовими шнурками у формі петлі та фіксувальною системою затискача.

Ботинки, берци, взуття

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Чорний
Розмір:
  • 42
  • 42.5
  • 43
  • 43.5
  • 44
  • 44.5
  • 45

Схожі товари