Всі категорії
Додати товар

Трекинговые, тактические ботинки, берцы haix eagle athletic 2.1 gore-tex (оригинал, германия)

3888 грн
Опис

Дуже легке взуття HAIX® серії BLACK EAGLE ATHLETIC 2.1 GTX High забезпечує оптимальний захист і дуже високий комфорт при носінні.

Завдяки мембрані Gore-tex вони водонепроникні та запобігають потінню стопи. Тришарова паропроникна мембрана Gote-Tex гарантує водонепроникність і дуже високу повітропроникність навіть у спекотні дні.

Крім того, вони оснащені системою, яка забезпечує «накачування» свіжого повітря всередину взуття під час кожного руху стопи (виходить вологе повітря, а свіже повітря надходить через вентиляційні отвори у верхній частині взуття).

Гумова підошва, що не залишає слідів, стійка до стирання, тепла та холоду, а також масла та бензину, забезпечує антистатичні та протиковзкі властивості на мокрій місцевості. Внутрішня устілка адаптується до стопи користувача, захищаючи таким чином суглоби та підвищуючи комфорт під час кожного кроку.

Верх зроблений з дихаючої сітки, що робить взуття ще більш дихаючим. Взуття має антибактеріальну устілку, яка чудово вбирає зайву вологу та запобігає появі неприємного запаху. Взуття підійде для військовослужбовців, для повсякденного використання і як туристичне взуття.
Стан ідеальний, практично, як нові.
Розмір 42,на стопу в районі 27 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42
Сезон:
Осінь

Схожі товари