Всі категорії
Додати товар

The north face back to berkeley redux leather. ботинки мужские. оригинал.

7850 грн
Опис

Оригінал 100%. Абсолютно нові, повний коробковий комплект. На нозі не були. Привезені особисто з Німеччини, купувалися у фірмовому магазині The North Face.

Улюблений багатьма дизайн TNF плюс новітні технології забезпечення комфорту – це чоловічі черевики The North Face Back To Berkeley Redux Leather.

Всі чудово знають якість та технологічність бренду The North Face! Максимум технологій для вашої зручності та комфорту.

Розмір: 9US/42 наш/27 см.

Опис продукту

Нова версія класичних зимових черевиків Back To Berkeley. Вони оснащені водонепроникною мембраною HydroSeal™, ізоляцією PrimaLoft® Silver Eco, підошвою TNF Winter Grip™ та виступами Ice Peak™ для чудового зчеплення. Вони поєднують у собі олдскульний вигляд із сучасними технологіями.

Властивості верхньої частини:

Верх з водовідштовхувальної натуральної шкіри, що успішно пройшов тести BLC.
Водонепроникна мембрана HydroSeal®
100 г утеплювача PrimaLoft® Silver Eco
Устілка OrthoLite® ReBound для комфорту

Властивості підошви:

Проміжна підошва із пресованого ЕВА
Формована під тиском вставка з термополіуретану на п'яті для стійкості.
Міцна гумова підошва TNF Winter Grip™
Зовнішні виступи Ice Pick™, чутливі до температури, для чудового зчеплення

Технологія та матеріали:

Ice Pick™ - Гумова підошва, що адаптується до морозу. Технологія Ice Pick™ була спеціально розроблена для забезпечення відмінних параметрів під час руху поверхнями, покритими снігом, крижаним дощем або льодом. Овальні гумові шипи всередині різноспрямованої канавки на підошві тверднуть, коли температура падає нижче замерзання. Потім ці виступи утворюють мініатюрні льодоруби, які забезпечують чудове зчеплення на слизьких зимових поверхнях.

TNF Winter Grip™ - м'яка гумова підошва, розроблена для забезпечення оптимального захисту на мокрих та слизьких зимових поверхнях. Чи не твердне при зниженні температури нижче 0°С. У поєднанні з вушами Ice Pick™ забезпечує чудову систему захисту від ковзання.

Міжпідошва EVA – це спінений сополімер етилену та вінілацетату масою 100 кг/м3. Це дуже еластичний пористий матеріал з відмінними амортизуючими, захисними, ізоляційними та декоративними властивостями. Застосування: спортивні аксесуари, протектори, килими, устілки, що амортизують у спортивному взутті, вітрильний спорт, спорт, іграшки, рекламні аксесуари і т.д.

HydroSeal™ - це дуже міцна та водостійка мембрана, що забезпечує чудовий захист у зимовий час. У цьому захисному покритті використовується технологія мікропор для підтримки комфортної температури всередині взуття та відведення поту. Покриття HydroSeal™ є надзвичайно довговічним і зберігає свої властивості набагато довше, ніж багато інших порівнянних технологій. Це тримає ноги користувача сухими, теплими та зручними.

PrimaLoft® Silver Insulation Eco – 70 % побутових відходів використовується при виробництві PrimaLoft® Silver Insulation Eco. Завдяки цьому він екологічний і водночас надзвичайно функціональний. Крім того, цей матеріал оброблений спеціальним просоченням, завдяки якому зберігає свої теплові властивості навіть в умовах вологої погоди. Крім того, він характеризується стисливістю та м'якістю, порівнянною з пухом.

PU (поліуретан) – це пластичний матеріал, що наноситься на тканину. Матеріал, покритий поліуретановим шаром, має набагато більш високу водостійкість при збереженні легкості матеріалу.

Шкіра - сировина, що використовується в промисловості із самого початку, одержувана з панцирів диких та сільськогосподарських тварин. Використовується, серед іншого для виробництва одягу, взуття, галантереї, автомобільної оббивки та книжкових палітурок. Він також широко використовується у техніці. Шкіра – натуральний матеріал: вона дихає, вбирає та віддає вологу. Доглянута, правильно очищена та доглянута шкіра довгий час залишається красивою, елегантною та приємною на дотик.

Купуйте тільки ОРИГІНАЛ, ви цього варті.

Дивіться всі мої продажі.

Відповім на будь-які питання.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 42
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Мікрофібра
Сезон:
Демісезон

Схожі товари