Всі категорії
Додати товар

Timberland® 50th anniversary edition premium 6-inch. оригинал. ботинки мужские

10700 грн
Опис

Оригінал 100%. Привезені із США. Абсолютно нові, повний коробковий комплект. На нозі та в примірці не були. ТОП якість бренду зі світовим ім'ям. Легендарні черевики для справжніх поціновувачів бренду та стилю.

Лімітована версія випущена до 50-річчя фірми TIMBERLAND в ексклюзивному кольорі.

Колір: Light Grey Nubuck

Розмір: 10US/43 наш/28 см устілка.

Міцний стиль спадщини поєднується з неймовірним комфортом – через 50 років культові черевики Timberland® 6 дюймів залишаються неминучою класикою, що втілює справжню майстерність.

ІСТОРІЯ:
У 1973 році невелике містечко Ньюмаркет у Нью-Йорку Хемпшир стало місцем народження американської легенди. Культові черевики Timberland® 6 дюймів, створені Сідні Шварцем з думкою про «працюючу людину», були одними з перших водонепроникних шкіряних черевиків у своєму роді. Вона миттєво стала класикою і відтоді визнана іконою стилю у багатьох сценах у всьому світі.

Ця всесезонна модель, натхненна нашими оригінальними 6-дюймовими водонепроникними черевиками, забезпечує невтомну водонепроникність та миттєво відомий стиль черевиків. Будьте сміливими з самого початку завдяки новим кольоровим оновленням, комфортним устілкам, що запобігають втомі, 400 грамам утеплювача PrimaLoft®, на 90 % переробленого, та міцній гумовій підошві з виступами для зчеплення. Ця модель виготовлена зі шкіри преміум-класу Timberland®, тому ви можете почуватися сміливо, йдучи своїм шляхом.

Коли ви думаєте про бренд Timberland®, ви думаєте саме про черевики. Оригінальні водонепроникні черевики були розроблені більше 40 років тому і сьогодні залишаються бестселером завдяки неперевершеним водонепроникним характеристикам і стилю преміальних черевиків, що миттєво впізнається.

Подробиці моделі:

• Верх зі шкіри преміум-класу
• Герметична водонепроникна конструкція.
• Конструкція прямого кріплення для довговічності
• 400 г утеплювача PrimaLoft®.
• М'які кожані коміри для зручної посадки навколо кісточки.
• Ексклюзивна технологія проти втоми забезпечує комфорт та підтримку протягом усього дня.
• Класичні шнурки для черевиків були перероблені, щоб залишатися зав'язаними.
•Нержавіюча фурнітура для тривалого носіння
•Другий шар міжпідошви для додаткової підтримки стопи.
•Гумова підошва з виступами поліуретану на 10% складається з матеріалів рослинного походження.

Технології Timberland:

PRIMALOFT® ECO INSULATION

Утеплювач PrimaLoft® ECO виготовлений із синтетичних волокон, що включають щонайменше 50% ПЕТ (з перероблених пластикових пляшок), що утворюють динамічну ізоляційну структуру. Ці стійкі до стиснення тканини зберігають легкість і тепло навіть у вологому стані.

WATERPROOF FOOTWEAR

Наше водонепроникне взуття включає безліч сучасних гідроізоляційних матеріалів, обробок і процесів. Ми починаємо з водонепроникної шкіри, яку запечатують у процесі дублення; Потім ми або запечатуємо шви взуття, або використовуємо внутрішню водонепроникну дихаючу мембрану, щоб ноги залишалися сухими. Язички та блискавки, що мають міцне водостійке покриття, оснащені вбудованими ластівками для подальшого запобігання попаданню води.

BETTER LEATHER

Отримано від шкіряного заводу, який одержав золотий чи срібний рейтинг за екологічну відповідальність від Шкіряної робочої групи, багатосторонньої аудиторської групи.

ANTI-FATIGUE TECHNOLOGY

Наша ексклюзивна технологія проти втоми, створена спеціально для людей, які проводять довгі дні на ногах, вбудована у міжпідошву та використовує підтримку геометричного конуса, щоб забезпечити винятковий комфорт при стоянні, амортизацію та повернення енергії протягом усього дня.

Купуйте лише ОРИГІНАЛ.

Відповім на всі запитання.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 43

Схожі товари