Всі категорії
Додати товар

Чоловічі черевики merrell mqm flex 2 mid goretex hiking boots

3499 грн -3% 3399 грн
Опис

Чоловічі черевики Merrell MQM Flex 2 Mid Goretex hiking boots

Нові \сток, без бірок і коробки

РОЗМІР 44
ДОВЖИНА УСТІЛКИ 28 см

ЦІНА 3499 грн

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО

Туристичні черевики Merrell MQM Flex 2 Mid Goretex
Похідні черевики Merrell MQM Flex 2 Mid Goretex мають надійну та стабільну опору на щиколотці завдяки дизайну середнього вирізу, а також пропонують гнучкість, водонепроникність, стабільність, амортизацію, повітропроникність і чудове зчеплення на нерівній місцевості чи несприятливих погодних умовах.
Ці трекінгові черевики мають гумову підошву Merrell Quantum Grip і візерунок шипів 5 мм, що гарантує чудове зчеплення на м’яких, мокрих, брудних і кам’янистих поверхнях. Проміжна підошва EVA FLEXconnect забезпечує стабільність, проактивність і амортизацію, а шасі захищає стопу від елементів землі. У п'яті вони мають технологію Merrell Air Cushion, яка підвищує стійкість і поглинання ударів.
Мембрана Goretex зі структурою InvisibleFit відповідає за відштовхування дії води, контролює вологість і зберігає ногу свіжою та сухою в будь-який час. Верх із дихаючої сітки, інтегровані шнурки на язику, захисний носок і формована невидима устілка Kinect Fit BASE, яка забезпечує гнучкість, доповнюють конструкцію цих туристичних черевиків.
Швидкий у передній частині та захисний у задній частині стопи, друга ітерація MQM має стійкий до розривів спортивний верх, гнучку м’яку проміжну підошву та нашу гірську підошву.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 44
Продавець
emthemashka
emthemashka
Київ
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари