Всі категорії
Додати товар

Комфортні класичні шкіряні черевики британського бренду ted baker chemna

989 грн
Опис

Комфортні класичні шкіряні черевики відомого британського бренду Ted Baker Chemna. Стан нових, сток.
Акуратні черевики виконані в класичному стилі.Виріб на шнурівці.Виконані з натуральної шкірі.Черевики від Ted Baker відрізняються універсальністю, а також сучасним дизайном, тому їх можна адаптувати до будь-якого стилю.
Взуття для тих, хто цінує стиль та комфорт.Саме про таке взуття, оригінальне і водночас дуже зручне, мріє кожен чоловік.

Розмір 40.5
-довжина устілки 26
-ширина по підошві 10

Склад:
100% шкіра

Британський бренд Ted Baker був заснований у 1988-му році у місті Глазго. Засновником компанії став Рей Келвін, який завжди мріяв створювати стильний та модний одяг для чоловіків. У своєму першому магазині Рей представив колекцію чоловічих костюмів та сорочок. Цікавим є той факт, що компанія Ted Baker стала популярною не завдяки рекламі, а рекомендаціям покупців, які радили продукцію бренду своїм друзям.
Сьогодні бутики Ted Baker можна знайти у Європі, Австралії, Америці, на Сході. Магазини даного бренду завжди дуже яскраві та помітні, тому пройти, повз просто не вийде. Цю особливість помітили і режисери фільму "Казино "Рояль"", які зняли в одному із бутіків Ted Baker сцену з фільму. Нещодавно компанія Ted Baker отримала премію, як найбільш неординарний бренд у Великобританії. Тепер дизайнерам доведеться постаратися, щоб тримати марку, з чим вони чудово впораються.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40.5
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Шкіра

Схожі товари