Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Трекінгові черевики scarpa ranger x activ

2499 грн
Опис

Чоловічі трекінгові черевики Scarpa Ranger II Active GORE-TEX (R) обладнані новою технологією Scarpa Activ Fit і водонепроникною та повітропроникною підкладкою GORE-TEX(R), які разом гарантують комфорт і водонепроникність упродовж усього дня.
Класичні черевики Ranger II Active Трекінгові черевики Scrpa є фаворитами серед тих, хто любить гуляти в теплих умовах. Вони обладнані мембраною GORE-TEX®, яка утримує вологу зовні черевика, водночас залишаючи вдосталь місця для виходу повітря з черевика, залишаючи ваші ноги відчуття свіжості. на кожному кроці. У підошві Vibram Kalden використовується поліуретан, що забезпечує чудову амортизацію, приховану та захищену гумовою підошвою і вбудованим рантом, що усуває складність додавання окремого ранту, який часто може бути причиною проблем із якістю в надалі. Малюнок шипів має форму «пропелера», що забезпечує чудове зчеплення під ногами на будь-якій місцевості.
Для виготовлення цих черевиків компанія Scarpa використовує високоякісну цілозернову телячу шкіру завтовшки 2,5 мм, яка ідеально підходить для черевиків для спуску або легших черевиків для ходьби по пагорбах. Зручні черевики зі шкіри Scarpa. Верх зі шкіри завтовшки 1,8 мм.
Міцна шкіряна зовнішня поверхня. Мембрана GORE-TEX(R) — повністю водонепроникний і повітропроникний внутрішній шар, що забезпечує повний захист.
Підошва Vibram Kalden. Міжпідошва Hi-Flex — забезпечує рухливість кісточки та підвищує комфорт. Viscoflex Activ fitРекомендований вид діяльності — ходьба/пішній туризм

Розмір вказаний EU 42/US9/UK 8 — на наш 42-й
Замір устілки на останньому фото

ІДЕАЛЬНЕ Стримування ЕДВА НОШЕНОЇ ОБУВІ:
зовні мають вигляд як нові (касається й підошви, зокрема)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 42
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Текстиль
Принт:
Без принту