Всі категорії
Додати товар

Берці тактичні magnum чорні

3800 грн
Опис

Розмір 45;46;
47-32см від краю до краю устілки (див фото N2)
Матеріал підошви
У тактичних черевиках використовується потовщена гумова підошва, яка не ковзає і незручна в носінні; Проміжна підошва EVA, амортизація, зменшують втому, а малюнок підошви забезпечує хороше зчеплення. Досить гнучкий для будь-яких видів місцевості, таких як джунглі, гори, а також для тактичних, військових, бойових, полювання, мотоциклів, походів і багатьох інших видів спорту.
Висота валу
Кньохель
Висота платформи
2,5 см
Зовнішній матеріал
Верх цього військового черевика складається з 95% високоякісної натуральної шкіри та 5% сітчастої тканини з боків, що забезпечує вентиляцію та відведення поту, а також зберігає ноги сухими. Він забезпечує повітропроникність і комфорт, одночасно забезпечуючи стійкість до стирання.
Про цей предмет
Повітропроникність: сітчаста тканина збоку цих військових черевиків забезпечує вентиляцію та розсіювання тепла. Внутрішня підкладка також виготовлена ​​з дихаючої тканини, а м’яка знімна устілка забезпечує комфорт протягом усього дня.
НЕ СЛИЗЬКЕ: Тактичні черевики з потовщеною гумовою підошвою для захисту від ковзання та меншого зношування; Проміжна підошва EVA для амортизації, зменшення втоми та профіль підошви для гарного зчеплення. Підходить для тактики, військових, бойових дій, полювання, їзди на мотоциклі, походів та багатьох інших видів діяльності.
Захисний: цей бойовий черевик має висоту 8 дюймів для кращої підтримки та захисту щиколотки; цільний язичок запобігає потраплянню піску, каміння та інших сторонніх предметів у багажник.
Багатоцільовий: ці черевики для стрибків мають стильний і красивий дизайн, підходять для повсякденного життя та роботи, а також для спорту на природі та подорожей. З цими черевиками ви зможете насолоджуватися кемпінгом, походами та відкриттями.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой
Матеріал верху:
Призначення:
Тактичні
Матеріал підкладки:
Термопрокладка
Стиль:
Повсякденний
Довжина устілки:
32 см
Тип:
Берци
Продавець
stali...
Shoes
Супер-продавець
Черкаси
85% виконаних замовлень
Був

Схожі товари