Всі категорії
Додати товар

Чоловічі зимові черевики eco soft 7 tred 450214-01482

4200 грн
Опис

Чоловічі зимові черевики ECCO SOFT 7 TRED 450214-01482 є однією з найвдаліших моделей зими 2020 року. Черевики виготовлені з міцної структурованої шкіри, яка високої якості, спеціально обробленої так, що вона відштовхує від своєї поверхні вологу. Така структурована щільна шкіра дуже дорогий і шляхетний вигляд має, порівнюючи з традиційною полірованою гладкою.

Усю лінійку моделей ECCO SOFT вирізняє неймовірно зручна посадка взуття на ногах. Взувши ці моделі, вже не хочеться їх знімати й шукати щось інше. Черевики мають подвійні повстяний устілки з нижнім бактерицидним шаром. Це ноу-хау ECCO — наявність подвійної знімної устілки — дає змогу людям із різною повнотою стопи носити взуття SOFT.

Черевики повністю підходять для холодної морозної або дощової погоди. Як утеплювач всередину вшита підкладка з товстого шару натуральної вовни. Ваші ноги будуть у теплі в будь-який мороз.

Довга шнурівка, вставлена в красиві металеві кільця, дасть змогу Вам швидко взувати черевики та підбирати оптимальну повноту.

Окремо потрібно зупинитися на підошві моделей ECCO SOFT 7 TRED. Висока, але водночас гнучка підошва виготовлена за фірмовою технологією бренда ECCO методом гарячої вулканізації.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 41
  • 43
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Вовна
Сезон:
Зима
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
29% виконаних замовлень
Була

Схожі товари